Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Foto: Humio

Dansk it-startup henter investering på knap 60 millioner fra stor Facebook-investor

Det danske startup Humio har hentet næsten 60 millioner kroner i en kapitaltilførelse fra en Silicon Valley investor, der tidligere har investeret i blandt andet Facebook, Dropbox og Spotify.

Det danske it-sikkerheds-startup Humio har hentet en investering på ni millioner dollar – eller knap 60 millioner kroner med den aktuelle kurs – fra det amerikanske venturekapitalfirmaet Accel Partners.

Det oplyser selskabet på sin hjemmeside.

Accel Partners (som ikke må forveksles med den danske kapitalfond Axcel, red.) har tidligere investeret i nogle af de mest lysende stjerner på Silicon Valleys startup-himmel. Her i blandt Facebook, Slack, Dropbox og Spotify.

Der er tale om en såkaldt series a-investering, hvilket vil sige, at det er selskabets første større kapitalførelse.

Læs også: Lars Seier investerer millioner i Silicon Valley-iværksættere: "Håbet er jo, at der er en enkelt Uber, Dropbox eller AirBnb i mellem"

Humio har udviklet et avanceret analyseværktøj, der kan være med til at højne it-sikkerheden på cloud-platforme.

Selskabet er stiftet af Geeta Schmidt, Christian Hvitved og Kresten Krab Thorup, og selvom Humio stammer fra Aarhus, så har selskabet i dag kontorer i både Storbritannien og i San Francisco.

Det amerikanske startup-medie Techcrunch skriver, at Humio har 13-doblet sin omsætning i 2018, og blandt sin kunder har Humio ifølge Techcrunch prominente selskaber som Microsoft og Bloomberg.

Læs også:Dansk it-firma har landet en investering fra et af verdens største ventureselskaber: "De forlanger pengene 100 gange igen"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere