Facebook vil smelte WhatsApp, Messenger og Instagram-messaging sammen

Facebook vil smelte messaging-tjenesterne i WhatsApp, Facebook og Instagram sammen, så man kan sende beskeder på tværs af tjenesterne.

Inden længe vil du kunne sende beskeder på kryds og tværs mellem Instagram, Facebooks Messenger og WhatsApp.

Facebook, der ejer både WhatsApp og Instagram, planlægger nemlig at smelte messaging-tjenesterne i de tre kæmpe-sites sammen, så man kan sende beskeder frit mellem dem.

I dag fungerer de tre messaging-tjenester som ‘stand alone.’

Ifølge Facebook vil de fortsætte under hver deres navn og ‘look & feel’ - også efter at de er blevet forbundet via den samme messaging-platform eller protokol.

Selskabet meddeler, at det stadig arbejder på detaljerne. Sikkert bliver det dog, at sammenkoblingen vil inkludere end-to-end kryptering, så kun de involverede brugere i en samtale vil kunne se den, lyder det fra Facebook.

Selskabet meddeler, at brugerne verden over ønsker, at deres besked-tjenester er ‘hurtige, stabile og private.’

Det er grunden til, at selskabet arbejder på at ‘gøre det nemmere at nå sine venner og familie på tværs af netværk’ i krypteret form.

Facebook Mark Zuckerberg købte WhatsApp i 2014 og Instagram i 2012.

I den seneste tid har flere af de oprindelige stiftere af disse selskaber forladt Facebok-koncernen.

Det vurderes fra flere sider, at Mark Zuckerberg er i gang med at sikre sig kontrollen over disse selskaber, hvilket også denne sammenkobling skal ses i lyset af.


Facebook vil kunne øge sin omsætning ved at integrere de tre apps - alene fordi brugerne forventeligt vil bruge længere tid i de pågældende chat-apps fremfor at skifte til lignende services fra eksempelvis Google og Apple.

Facebook oplyser indtil videre intet om, hvor mange brugerdata, der skal deles mellem de tre apps.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
Hackere kræver løsepenge af Norsk Hydro i omfattende ransomware-angreb: "Hele vores globale netværk er nede"
Alle offentlige norske virksomheder er sat i alarmberedskab efter et omfattende ransomware-angreb, der har fået hele Norsk Hydros globale netværk til at gå ned.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Her er alt hvad du skal være opmærksom på ved den Microsoft cloud-baserede suite
Microsoft Office 365 fortsætter med at blive bedre og bedre og Office 365's kommercielle indtjening alene er steget med 38% i Q4 i 2018. Dette er måske ikke så overraskende, med styrken og fleksibiliteten in mente, men mange organisationer er stadig uvidende om begrænsningerne af Office 365, specielt når det gælder backup. I dette whitepaper kigger vi nærmere på, hvorfor Litigation Hold er en rigtig dårlig idé at bruge som backup.