Artikel top billede

Facebook vil smelte WhatsApp, Messenger og Instagram-messaging sammen

Facebook vil smelte messaging-tjenesterne i WhatsApp, Facebook og Instagram sammen, så man kan sende beskeder på tværs af tjenesterne.

Inden længe vil du kunne sende beskeder på kryds og tværs mellem Instagram, Facebooks Messenger og WhatsApp.

Facebook, der ejer både WhatsApp og Instagram, planlægger nemlig at smelte messaging-tjenesterne i de tre kæmpe-sites sammen, så man kan sende beskeder frit mellem dem.

I dag fungerer de tre messaging-tjenester som ‘stand alone.’

Ifølge Facebook vil de fortsætte under hver deres navn og ‘look & feel’ - også efter at de er blevet forbundet via den samme messaging-platform eller protokol.

Selskabet meddeler, at det stadig arbejder på detaljerne. Sikkert bliver det dog, at sammenkoblingen vil inkludere end-to-end kryptering, så kun de involverede brugere i en samtale vil kunne se den, lyder det fra Facebook.

Selskabet meddeler, at brugerne verden over ønsker, at deres besked-tjenester er ‘hurtige, stabile og private.’

Det er grunden til, at selskabet arbejder på at ‘gøre det nemmere at nå sine venner og familie på tværs af netværk’ i krypteret form.

Facebook Mark Zuckerberg købte WhatsApp i 2014 og Instagram i 2012.

I den seneste tid har flere af de oprindelige stiftere af disse selskaber forladt Facebok-koncernen.

Det vurderes fra flere sider, at Mark Zuckerberg er i gang med at sikre sig kontrollen over disse selskaber, hvilket også denne sammenkobling skal ses i lyset af.

Facebook vil kunne øge sin omsætning ved at integrere de tre apps - alene fordi brugerne forventeligt vil bruge længere tid i de pågældende chat-apps fremfor at skifte til lignende services fra eksempelvis Google og Apple.

Facebook oplyser indtil videre intet om, hvor mange brugerdata, der skal deles mellem de tre apps.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere