Artikel top billede

Facebook vil smelte WhatsApp, Messenger og Instagram-messaging sammen

Facebook vil smelte messaging-tjenesterne i WhatsApp, Facebook og Instagram sammen, så man kan sende beskeder på tværs af tjenesterne.

Inden længe vil du kunne sende beskeder på kryds og tværs mellem Instagram, Facebooks Messenger og WhatsApp.

Facebook, der ejer både WhatsApp og Instagram, planlægger nemlig at smelte messaging-tjenesterne i de tre kæmpe-sites sammen, så man kan sende beskeder frit mellem dem.

I dag fungerer de tre messaging-tjenester som ‘stand alone.’

Ifølge Facebook vil de fortsætte under hver deres navn og ‘look & feel’ - også efter at de er blevet forbundet via den samme messaging-platform eller protokol.

Selskabet meddeler, at det stadig arbejder på detaljerne. Sikkert bliver det dog, at sammenkoblingen vil inkludere end-to-end kryptering, så kun de involverede brugere i en samtale vil kunne se den, lyder det fra Facebook.

Selskabet meddeler, at brugerne verden over ønsker, at deres besked-tjenester er ‘hurtige, stabile og private.’

Det er grunden til, at selskabet arbejder på at ‘gøre det nemmere at nå sine venner og familie på tværs af netværk’ i krypteret form.

Facebook Mark Zuckerberg købte WhatsApp i 2014 og Instagram i 2012.

I den seneste tid har flere af de oprindelige stiftere af disse selskaber forladt Facebok-koncernen.

Det vurderes fra flere sider, at Mark Zuckerberg er i gang med at sikre sig kontrollen over disse selskaber, hvilket også denne sammenkobling skal ses i lyset af.

Facebook vil kunne øge sin omsætning ved at integrere de tre apps - alene fordi brugerne forventeligt vil bruge længere tid i de pågældende chat-apps fremfor at skifte til lignende services fra eksempelvis Google og Apple.

Facebook oplyser indtil videre intet om, hvor mange brugerdata, der skal deles mellem de tre apps.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere