Artikel top billede

(Foto: Jysk Energi) (Foto: PalmePHOTO)

Fastspeed får først adgang til Jysk Energis bredbånd i 2020

Peter Mægbæks nye bredbåndssatsning, Fastspeed, får først adgang til medejeren Jysk Energis fibernet fra 2020.

Danmarks nye bredbåndsfirma Fastspeed har ambitiøse udrulningsplaner. Selskabet offentliggjorde fredag, at blandt andre Jysk Energi er med i ejerkredsen.

Fastspeed må imidlertid vente til 2020 med at benytte Jysk Energis fibernet, fortæller selskabets direktør, Lars Naur, til ITWatch.

“Vores fibernet skal være åbent for Fastspeed og andre udbydere. Men det bliver ikke lige fra dag ét. Det kræver en del investeringer og udstyr, hvis vi skal lukke det op for andre udbydere. Vi skal lige finde ud af, hvordan skal det gøres. Men det er et ønske på sigt,” siger Lars Naur.

Jysk Energi står bag fiber-infrastruktur i det vestjyske, men har ikke selv nogen serviceudbyder, og det er denne rolle, som Fastspeed nu kan være med til at udfylde.

Læs også: Kendte telefolk vil være med: Her er ejerkredsen bag Peter Mægbæks nye bredbånds-satsning Fastspeed
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere