Artikel top billede

(Foto: Jysk Energi) (Foto: PalmePHOTO)

Fastspeed får først adgang til Jysk Energis bredbånd i 2020

Peter Mægbæks nye bredbåndssatsning, Fastspeed, får først adgang til medejeren Jysk Energis fibernet fra 2020.

Danmarks nye bredbåndsfirma Fastspeed har ambitiøse udrulningsplaner. Selskabet offentliggjorde fredag, at blandt andre Jysk Energi er med i ejerkredsen.

Fastspeed må imidlertid vente til 2020 med at benytte Jysk Energis fibernet, fortæller selskabets direktør, Lars Naur, til ITWatch.

“Vores fibernet skal være åbent for Fastspeed og andre udbydere. Men det bliver ikke lige fra dag ét. Det kræver en del investeringer og udstyr, hvis vi skal lukke det op for andre udbydere. Vi skal lige finde ud af, hvordan skal det gøres. Men det er et ønske på sigt,” siger Lars Naur.

Jysk Energi står bag fiber-infrastruktur i det vestjyske, men har ikke selv nogen serviceudbyder, og det er denne rolle, som Fastspeed nu kan være med til at udfylde.

Læs også: Kendte telefolk vil være med: Her er ejerkredsen bag Peter Mægbæks nye bredbånds-satsning Fastspeed
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere