Artikel top billede

Tidligere Atea-direktør får yderligere straf i bestikkelsessag

Den tidligere Atea-direktør Carsten Ritzau får nu yderligere straf i den stort omtalte bestikkelsessag.

Retten i Glostrup har netop idømt den tidligere salgsdirektør hos it-leverandøren Atea, Carsten Ritzau, yderligere 50 timers samfundstjeneste.

De 50 timers ekstra samfundstjeneste bliver lagt oven i den dom, som Ritzau modtog i sommer, hvor han blev idømt otte måneders fængsel, hvoraf de fem ikke skulle afsones på betingelse af, at han udførte 100 timers samfundstjeneste.

Det skriver TV2.

Den tidligere Atea-direktør er en af de dømte i den stort omtalte bestikkelsessag, der omtales som danmarkshistoriens største bestikkelsessag.

Sagen handler om, at ansatte i Atea havde bestukket flere offentligt ansatte med it-udstyr og dyre restaurantbesøg.

Den yderligere straf får Carsten Ritzau ifølge TV2 efter, at han i sidste uge erklærede sig skyldig i 16 tilfælde af bestikkelse.

Udover de dømte personer i sagen blev Atea også idømt at skulle betale en bøde på 10 millioner kroner.

Læs også:

Fire af de dømte i Atea-sagen anker dommen: Resten kræver betænkningstid

Tidligere Atea-direktør opgiver at anke dom i bestikkelsessag: Modtager fængselsstraf

Atea-sagen: Atea brændte mere end en million kroner fra Region Sjælland af på rejser og luksusmiddage
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.