Artikel top billede

Michael Rasmussen bliver ny topchef i AlfaPeople

Michael Gaardboe stopper som direktør i AlfaPeople: Her er selskabets nye topchef

Michael Gaardboe trækker sig som direktør i AlfaPeople, der allerede har udnævnt ny topchef. Han kommer fra IBM.

Den danske it-iværksætter Michael Gaardboe stopper som CEO i software-huset AlfaPeople, som han har stået i spidsen for, siden han etablerede selskabet for 14 år siden.

AlfaPeople har allerede ansat den nye CEO for selskabet, som fra 1. marts overtager den daglige ledelse af selskabet.

Det bliver Michael Rasmussen, der kommer fra en stilling salgschef i IBM. Han har tidligere været salgschef i Accenture og NNIT.

Michael Gaardboe trækker sig dog ikke helt væk fra selskabet. Han fortsætter nemlig som bestyrelsesformand, hvor han ifølge selskabet vil ‘samarbejde tæt med Michael Rasmussen’ på strategisk niveau.

“Det her er et ekstremt positivt træk for AlfaPeople i takt med, at vi forsætter med at vokse i både nuværende og nye markeder,” lyder det fra Michael Gaardboe.

Et godt ry

Han peger på, at Michael Rasmussen har et brandgodt ‘ry’ og masser af erfaring fra it-industrien, ligesom han har ‘kompetencer, der vil gøre AlfaPeople i stand til at bliver en stærkere Microsoft-partner.’

Den nye direktør siger, at han har ‘holdt nøje øje’ med AlfaPeople i de seneste otte år.

“Jeg er fast besluttet på, at fortsætte AlfaPeoples momentum. Jeg ser frem til at slutte mig til en unik kultur og et innovativt, eventyrlystens og konkurrenceorienteret team,” siger den nye direktør.

Michael Gaardboe stod også i sin tid bag Columbus, som han solgte i 2010 til rigmanden Ib Kunøe efter en del polemik.

Det kan du læse mere om her: Gaardboe: Jeg skulle bare ud af Columbus IT

Han ejer i dag 100 procent af AlfaPeople via sit holdingselskab Gaardboe Aps.

AlfaPeople er et af landets største Dynamics-huse og opererer i en række lande og vertikale industrier med branchespecifikke løsninger.

Selskabet landede i seneste regnskabsår en omsætning på næsten 327 millioner kroner og et overskud efter skat på 26 millioner kroner.

Selskabet har haft konstant vækst i de seneste mange år.
IT-JOB

Danske Commodities A/S

IT Systems Engineer

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Contract Managers til kontrakt- og leverandørstyring
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere