Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Michael Rasmussen bliver ny topchef i AlfaPeople

Michael Gaardboe stopper som direktør i AlfaPeople: Her er selskabets nye topchef

Michael Gaardboe trækker sig som direktør i AlfaPeople, der allerede har udnævnt ny topchef. Han kommer fra IBM.

Den danske it-iværksætter Michael Gaardboe stopper som CEO i software-huset AlfaPeople, som han har stået i spidsen for, siden han etablerede selskabet for 14 år siden.

AlfaPeople har allerede ansat den nye CEO for selskabet, som fra 1. marts overtager den daglige ledelse af selskabet.

Det bliver Michael Rasmussen, der kommer fra en stilling salgschef i IBM. Han har tidligere været salgschef i Accenture og NNIT.

Michael Gaardboe trækker sig dog ikke helt væk fra selskabet. Han fortsætter nemlig som bestyrelsesformand, hvor han ifølge selskabet vil ‘samarbejde tæt med Michael Rasmussen’ på strategisk niveau.

“Det her er et ekstremt positivt træk for AlfaPeople i takt med, at vi forsætter med at vokse i både nuværende og nye markeder,” lyder det fra Michael Gaardboe.

Et godt ry

Han peger på, at Michael Rasmussen har et brandgodt ‘ry’ og masser af erfaring fra it-industrien, ligesom han har ‘kompetencer, der vil gøre AlfaPeople i stand til at bliver en stærkere Microsoft-partner.’

Den nye direktør siger, at han har ‘holdt nøje øje’ med AlfaPeople i de seneste otte år.

“Jeg er fast besluttet på, at fortsætte AlfaPeoples momentum. Jeg ser frem til at slutte mig til en unik kultur og et innovativt, eventyrlystens og konkurrenceorienteret team,” siger den nye direktør.

Michael Gaardboe stod også i sin tid bag Columbus, som han solgte i 2010 til rigmanden Ib Kunøe efter en del polemik.

Det kan du læse mere om her: Gaardboe: Jeg skulle bare ud af Columbus IT

Han ejer i dag 100 procent af AlfaPeople via sit holdingselskab Gaardboe Aps.

AlfaPeople er et af landets største Dynamics-huse og opererer i en række lande og vertikale industrier med branchespecifikke løsninger.

Selskabet landede i seneste regnskabsår en omsætning på næsten 327 millioner kroner og et overskud efter skat på 26 millioner kroner.

Selskabet har haft konstant vækst i de seneste mange år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.