Artikel top billede

Columbus forfremmer servicechef til driftsdirektør

Den tidligere EG-driftsdirektør Ole Fritze er blevet forfremmet til en identisk stilling hos Columbus, hvor han har været servicechef i de seneste fire år.

It-virksomheden Columbus forfremmer selskabets senior vice president Ole Fritze til driftsdirektør med øjeblikkelig virkning.

Her får Ole Fritze ansvar for at lede den overordnede vækststrategi og forretningsdrift.

Ole Fritze har i de sidste fire år i været senior vice president for Columbus' serviceforretning.

"Ole Fritze er en dygtig og erfaren topleder, der har leveret ekstraordinære resultater i Columbus. Jeg er meget glad for, at Ole Fritze har påtaget sig ansvaret for at lede Columbus' vækststrategi", lyder det fra Columbus' topchef, Thomas Honoré, i en meddelelse.

Læs også: Columbus købte svenske iStone med 600 medarbejdere for et år siden: Nu er de forvandlet til 'columbianere'

Har været driftsdirektør for EG

Ole Fritze er bekendt med rollen som driftsdirektør, da han har tidligere har bestredet den for EG i fem år frem til 2015.

"Jeg glæder mig til at komme i gang med min nye rolle som COO i Columbus. Columbus er blandt de ledende leverandører af forretningsløsninger globalt og dermed godt positioneret til at udvide vores markedsposition og hjælpe kunder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres forretning digitalt", lyder det fra Ole Fritze i meddelelsen.

Læs også: Columbus skal fortsætte opkøbsbølge: Se hvilke lande, selskabet kigger på
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.