Artikel top billede

Netflix mister 1,2 milliarder kroner hver eneste måned ved deling af konti

Der går store fortjenester tabt, når Netflix' brugere låner deres konti ud til venner og familie. Streaming giganten går angiveligt glip af 1,2 milliarder kroner hver måned.

Hver eneste måned går den amerikanske streaming-gigant Netflix glip af 1,2 milliarder kroner, fordi brugere får uretmæssig adgang ved at bruge andres login.

Det viser en ny undersøgelse fra hjemmesiden CordCutting.com, ifølge techcrunch.

Ifølge en rundspørge svarer hver femte, at de i dag bruger en andens login til en streamingtjenese uden selv at betale for det, skriver mediet.

Læs også: Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement - nu vil Netflix sænke priserne

Netflix er den streamingtjeneste, der står over for det største tab. Amerikanske Hulu og Amazon går ifølge undersøgelsen glip af 40 og 45 millioner dollar hver måned, eller hvad der svarer til 262 og 295 millioner kroner.

Det er overvejende familiemedlemmer, der er flittige til at låne hinandens adgang til de amerikanske streamingtjenester.

De ikke-betalende brugere benytter sig typisk af streamingtjenesten i 26 måneder, og dermed sparer de amerikanske brugere i gennemsnit 207 dollar eller omkring 1.360 kroner, ved at bruge en andens betalte konto.

Læs også:

Netflix halverer prisen på visse abonnementer - til gengæld skal du droppe fjernsynet

Netflix ruster op i krigen mod billig streaming: Ni ud af ti vpn-løsninger blokeres
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere