Artikel top billede

Netflix mister 1,2 milliarder kroner hver eneste måned ved deling af konti

Der går store fortjenester tabt, når Netflix' brugere låner deres konti ud til venner og familie. Streaming giganten går angiveligt glip af 1,2 milliarder kroner hver måned.

Hver eneste måned går den amerikanske streaming-gigant Netflix glip af 1,2 milliarder kroner, fordi brugere får uretmæssig adgang ved at bruge andres login.

Det viser en ny undersøgelse fra hjemmesiden CordCutting.com, ifølge techcrunch.

Ifølge en rundspørge svarer hver femte, at de i dag bruger en andens login til en streamingtjenese uden selv at betale for det, skriver mediet.

Læs også: Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement - nu vil Netflix sænke priserne

Netflix er den streamingtjeneste, der står over for det største tab. Amerikanske Hulu og Amazon går ifølge undersøgelsen glip af 40 og 45 millioner dollar hver måned, eller hvad der svarer til 262 og 295 millioner kroner.

Det er overvejende familiemedlemmer, der er flittige til at låne hinandens adgang til de amerikanske streamingtjenester.

De ikke-betalende brugere benytter sig typisk af streamingtjenesten i 26 måneder, og dermed sparer de amerikanske brugere i gennemsnit 207 dollar eller omkring 1.360 kroner, ved at bruge en andens betalte konto.

Læs også:

Netflix halverer prisen på visse abonnementer - til gengæld skal du droppe fjernsynet

Netflix ruster op i krigen mod billig streaming: Ni ud af ti vpn-løsninger blokeres




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere