Artikel top billede

Danske købmænd er vilde med Facebook: Sælger varepartier direkte til kunderne

Lokale købmænd har stor succes med at sælge større varepartier via Facebook, og tendensenbreder sig over hele landet. Det kan være med til at sikre overlevelse, lyder det fra købmandsorganisation.

Tilbudshungrende danskere har fået øjnene op for, at der også i forhold til dagligvare er begyndt at dukke solide tilbud op via Facebook.

Typisk er det større varepartier, som købmændene afsætter til deres stigende antal følgere på Facebook, som med et 'ja tak' i kommentarfeltet bekendtgører, at de gerne vil købe varen og selv kan hente den.

"Det breder sig med lynets hast i øjeblikket. Man bruger de sociale medier til at understrege butikkens betydning i lokalsamfundet. Det starterede for få år siden, og det ser kun ud til at fortsætte," lyder det fra John Wagner fra De Samvirkende Købmænd til Finans, der samtidig peger på, at det kan være med til at sikre overlevelsen for mange forretninger.

Han fortæller, at det vidner om en bevidst strategi, når en Midtjysk Spar-købmand kan få 25.000 følgere på mediet.

Læs også: Den danske e-handel bulder fortsat frem, men flere mørke skyer trækker sig sammen i horisonten

Opslagstavlen og mødestedet hos de lokale købmænd bliver i stigende grad overtaget af de sociale medier, forklarer John Wagner overfor Finans.

Han gør dog samtidig opmærksom på, at butikkerne skal være bevidst om, hvordan og til hvad de bruger sociale medier. Derudover skal købmændende også være helt skarpe på regler og vilkår i forhold til markedsføring og forbrugernes rettigheder, når de sælger via den alternative kanal.

Også flere af de store supermarkeder tilbyder såkaldte 'ja tak'-tilbud via Facebook, fortæller John Wagner til Finans.

Læs også: Ny EU-lov vil gøre det mere gennemsigtigt og fair at sælge produkter via platforme som Amazon: Det kommer aftalen til at betyde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”