Artikel top billede

Forsinket NemLog-in-løsning er nu flyttet til ny platform

NNIT har endelig gennemført overflytningen af NemLogin til en ny driftsplatsform efter flere måneders forsinkelse.

Efter flere måneders forsinkelse er NNIT's overflytning af NemLog-in-løsningen til en ny driftsplatform nu gennemført med succes.

Det oplyser Digitaliseringsstyrelsen i en meddelelse.

"I perioden fra 25. til 27. marts 2019 blev NemLog-in flyttet til den nye driftsplatform. Udrulningen skete i flere trin, og derfor var visse funktioner, for eksempel ændringer i fuldmagt og brugerrettigheder, i en kortere periode ikke tilgængelige. Flytningen af NemLog-in er forløbet planmæssigt, og alle funktioner i NemLog-in er igen åbne for brugerne," skriver Digitaliseringsstyrelsen.

NNIT fik i maj 2018 tildelt den syveårige kontrakt til en værdi af 175 millioner kroner som driftsleverandør af NemLog-in foran DXC Technology, CGI og Netic.

En række tekniske udfordringer har gjort, at overflytningen til den nye driftsplatform er blevet udskudt med fire måneder.

Det kan du læse mere om her: Efter måneders forsinkelse gøres NemLog-in nu klar til drift: NNIT flytter løsningen over på ny platform om få dage

Læs også: Ny NemLogin-løsning bliver måneder forsinket: NNIT har tekniske problemer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.