Artikel top billede

Dinero klar til at låne brugerne penge: Vil tilbyde erhvervslån på op til en kvart million

Martin Thorborgs Dinero vil tilbyde brugerne erhvervslån på op til en kvart million kroner.

Danske Dinero åbner for en ny mulighed for brugerne: Selskabet med Martin Thorborg i spidsen vil tilbyde brugerne erhvervslån på op til en kvart million kroner.

Det vil ske gennem det svenske kreditfirma Qred, hvilket Dinero fortalte om for et par uger siden i denne post på selskabets website.

Qred står får både kreditvurdering og udbetaling af lånet. Det foregår altsammen inden for en dag.

Til Børsen siger Martin Thorborg, at Dinero får en andel af Qred fortjeneste på lånene.

“Der er flere årsager til, at vi vil tilbyde virksomhedslån. Den ene er, at vi selvfølgelig kan tjene penge på det. Det er ikke noget filantropisk projekt. Den anden er, at vores målgruppe ofte har brug for likviditet på den korte bane, og det kan de få her,” siger Martin Thorborg til Børsen.

Han siger, at han især er glad for, at brugerne ikke bliver opkrævet gebyrer eller at de binder sig som låntagere i en bestemt periode.

Læs også:

Martin Thorborg er "'pissestolt' over nyt Dinero-regnskab: "Når vi hos Dinero får en ny kunde i dag, er det næsten bundlinje det hele"

Dinero og Martin Thorborg skal flytte sammen med Visma, men får alligevel 1.000 kvadratmeter helt for sig selv: "Det har været et udstrakt ønske fra os alle sammen"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere