Artikel top billede

Dinero klar til at låne brugerne penge: Vil tilbyde erhvervslån på op til en kvart million

Martin Thorborgs Dinero vil tilbyde brugerne erhvervslån på op til en kvart million kroner.

Danske Dinero åbner for en ny mulighed for brugerne: Selskabet med Martin Thorborg i spidsen vil tilbyde brugerne erhvervslån på op til en kvart million kroner.

Det vil ske gennem det svenske kreditfirma Qred, hvilket Dinero fortalte om for et par uger siden i denne post på selskabets website.

Qred står får både kreditvurdering og udbetaling af lånet. Det foregår altsammen inden for en dag.

Til Børsen siger Martin Thorborg, at Dinero får en andel af Qred fortjeneste på lånene.

“Der er flere årsager til, at vi vil tilbyde virksomhedslån. Den ene er, at vi selvfølgelig kan tjene penge på det. Det er ikke noget filantropisk projekt. Den anden er, at vores målgruppe ofte har brug for likviditet på den korte bane, og det kan de få her,” siger Martin Thorborg til Børsen.

Han siger, at han især er glad for, at brugerne ikke bliver opkrævet gebyrer eller at de binder sig som låntagere i en bestemt periode.

Læs også:

Martin Thorborg er "'pissestolt' over nyt Dinero-regnskab: "Når vi hos Dinero får en ny kunde i dag, er det næsten bundlinje det hele"

Dinero og Martin Thorborg skal flytte sammen med Visma, men får alligevel 1.000 kvadratmeter helt for sig selv: "Det har været et udstrakt ønske fra os alle sammen"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere