Artikel top billede

Adform udskød børsnotering i 2018: Nu køber kapitalfond sig ind i selskabet og bliver storaktionær

Selvom Adform i efteråret måtte udskyde selskabets storstilede børsnotering, får virksomheden nu alligevel hentet ny kapital. GRO Capital køber sig ind som hovedaktionær i selskabet med en betydelig investering.

Den danske kapitalfond GRO Capital køber sig ind Danske Adform, der udbyder software til digitale annoncekampagner.

Kapitalfonden bliver storaktionær med det, som Adform beskriver som 'betydelig investering fra GRO Capital.'

Det oplyser Adform i en meddelelse.

Computerworld har været i kontakt med Adform, der ikke ønsker at sætte beløb på størrelsen af investeringen.

"Vi er meget glade for, at vi nu har indgået et partnerskab med GRO Capital, og at vi fremover i fællesskab skal arbejde for at indfri vores ambition om at servicere de største annoncører, mediebureauer og medieudgivere med vores førende ad-tech platform," lyder det i meddelelsen fra Gustav Mellentin, CEO og medstifter af Adform.

Investeringen fra GRO Capital kommer efter, at Adform flere gange i 2018 måtte udskyde selskabets børsnotering.

Til sidst blev børsnoteringen udskudt på ubestemt tid.

Det kan du læse mere om her: Adform udskyder børsnotering igen: Nu på ubestemt tid

Styrker egenkapitalen væsentligt

Målet med investeringen, der styrker egenkapitalen væsentligt er, at GRO Capital i samarbejde den eksisterende aktionær VIA Equity skal hjælpe Adform med at udvide forretningen globalt.

I dag har selskabet 27 kontorer verden over og råder i alt over 850 medarbejdere.

"Vi har fulgt Adform i mange år og er meget imponerede over deres produkt og deres stærke kundebase, som omfatter nogle af de største annoncører og mediebureauer globalt. Denne investering er perfekt i forhold til GRO Capitals strategi om at investere i veldrevne teknologiselskaber og understøtte deres transformation og vækstambitioner," lyder det i meddelelsen fra Lars Dybkjær, managing partner i GRO Capital.

Han indtræder nu i Adforms bestyrelses sammen med Torben Munch, der er tidligere CEO for Itiviti Group AB og COO i SimCorp.

Torben Munch bliver bestyrelsesformand.

Læs også: Danske Adform udskyder børsnotering og sænker prisen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere