Artikel top billede

Danske Adform udskyder børsnotering og sænker prisen

Adform udskyder børsnoteringen til 5. december, og nedsætter samtidigt prisen per aktie til 16 kroner.

Adform har meldt ud, at det danske techselskab skulle børsnoteres 30. november, men børsnoteringen udskydes nu til 5. december.

Samtidig sænkes prisen for aktierne fra 19 til 24 kroner og ned til 16 kroner per aktie.

Det oplyser selskabet, der laver digital infrastruktur til reklamebranchen, i en meddelelse.

Adform melder, at forventningen er de mere end 46 millioner udbudte aktier skal rejse 750 millioner kroner ved børsnoteringen.

Forventningen er, at det vil være muligt at købe aktier frem til klokken 23 4. december.

Adform er ejet af Danica Pension , kapitalfonden Via Equity, GCM Holding, Accredonet Holding og medstifter Stefan Juricic.

Læs mere her om børsnoteringen her: Danske Adform børsnoteres: Første handelsdag på børsen bliver 30. november - forventer værdifastsættelse på en milliard kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere