Facebook indfører markante ændringer: Nyt udseende og nye funktioner i massevis - se dem her

Facebook på vej med omfattende redesign af både website og mobil-app. Se her, hvad der kommer til at ske.

Facebook er på vej med omfattende ommøblering af både website og apps under den fælles projekt-betegnelse FB5.

Redesignet sigter især efter at fremme ‘private interaktioner’ og ‘fællesskab,’ lyder beskeden fra Facebooks store udvikler-konference, F8, som i disse dage løber af stablen i San Francisco.

Her kaldte topchef Mark Zuckerberg i aftes det nye design for ‘de største ændringer i app og website i de seneste fem år.’

Ifølge ham samler redesignet ‘flere hundrede ændringer’ i et nyt hele. Der er altså ikke blot tale om nogle få, store ændringer i designet.

Målet er blandt andet, at det skal blive nemmere at finde og connecte med relevante Facebook-grupper, ligesom brugerne skal have mere målrettede forslag til interessante område.

Det skal også være nemmere at browse og udforske Facebook, hedder det.

Ren designmæssigt kommer det nye Facebook til at fremstå mindre blåt og mere hvidt med renere linier og færre detaljer, ligesom forskellige af de kendte funktioner vil få en ny placering på sitet.

Ifølge Facebook vil det blive muligt at poste opslag til alle aktive grupper direkte fra websitet.

Facebook indfører også en ny funktion med navnet ‘Mød nye venner’ [‘Meet New Friends’], som brugerne kan anvende til at pinge fremmede brugere i grupper, som de selv er med i, og som Facebook kan se, at de deler forskellige interesser med.

Facebook indfører også en geografisk funktion, så brugerne meget nemmere vil kunne se, hvad der foregår i deres lokalområde.

I Markedspladsen bliver det nu muligt at betale og håndtere fragt på sitet.

Facebook indfører også nye funktioner til jobsøgning, mens der indføres en ny chatfunktion for gamer-grupper.

Ifølge Mark Zuckerberg er bundlinien i ændringerne, at Grupper bliver en samlende funktion for Facebook fremover.

“Grupper bliver nu centrum for Facebook-oplevelsen. Du bliver i stand til at finde og connecte med dine venner overalt,” siger han.

Ændringerne i mobilappen er lige på trapperne for de amerikanske brugere, mens Facebook i løbet af de kommende måneder vil rulle dem ud i de øvrige regioner i verden.

Facebook vil i løbet af de kommende måneder begynde at teste det nye design på websitet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Har du evnerne og værktøjerne til at reagere hurtigt nok på nye input?
Det er uden tvivl et centralt succesparameter at have evnen og værktøjerne til at kunne reagere hurtigt og effektivt på vildtvoksende markeder. Vi har i løbet af 2020 lært, at der kan ske store ændringer, så derfor handler det især om at kunne handle hurtigere end nogensinde før. Det kræver i høj grad om at kunne tænke, analysere og organisere sig på nye måde og til nye markeder. Det handler om at være omstillingsparat, og det kræver i den grad både indsigt, en klar strategi og at organisationen kan anvende teknologi og data i nye sammenhænge. Forventningerne til værktøjerne og evnerne stiger, når de enkelte forretningsområder har brug for aktuelle data, og med de rigtige platforme og værktøjer bliver din virksomhed klædt på til, at kunne reagere hurtigere end nogensinde før. I dette whitepaper kan du, med udgangspunkt i en række IDC-analyser og modeller, få et tydeligt overblik over, hvordan en moderne analytics platform kan hjælpe din organisation.