Artikel top billede

Facebook indfører markante ændringer: Nyt udseende og nye funktioner i massevis - se dem her

Facebook på vej med omfattende redesign af både website og mobil-app. Se her, hvad der kommer til at ske.

Facebook er på vej med omfattende ommøblering af både website og apps under den fælles projekt-betegnelse FB5.

Redesignet sigter især efter at fremme ‘private interaktioner’ og ‘fællesskab,’ lyder beskeden fra Facebooks store udvikler-konference, F8, som i disse dage løber af stablen i San Francisco.

Her kaldte topchef Mark Zuckerberg i aftes det nye design for ‘de største ændringer i app og website i de seneste fem år.’

Ifølge ham samler redesignet ‘flere hundrede ændringer’ i et nyt hele. Der er altså ikke blot tale om nogle få, store ændringer i designet.

Målet er blandt andet, at det skal blive nemmere at finde og connecte med relevante Facebook-grupper, ligesom brugerne skal have mere målrettede forslag til interessante område.

Det skal også være nemmere at browse og udforske Facebook, hedder det.

Ren designmæssigt kommer det nye Facebook til at fremstå mindre blåt og mere hvidt med renere linier og færre detaljer, ligesom forskellige af de kendte funktioner vil få en ny placering på sitet.

Ifølge Facebook vil det blive muligt at poste opslag til alle aktive grupper direkte fra websitet.

Facebook indfører også en ny funktion med navnet ‘Mød nye venner’ [‘Meet New Friends’], som brugerne kan anvende til at pinge fremmede brugere i grupper, som de selv er med i, og som Facebook kan se, at de deler forskellige interesser med.

Facebook indfører også en geografisk funktion, så brugerne meget nemmere vil kunne se, hvad der foregår i deres lokalområde.

I Markedspladsen bliver det nu muligt at betale og håndtere fragt på sitet.

Facebook indfører også nye funktioner til jobsøgning, mens der indføres en ny chatfunktion for gamer-grupper.

Ifølge Mark Zuckerberg er bundlinien i ændringerne, at Grupper bliver en samlende funktion for Facebook fremover.

“Grupper bliver nu centrum for Facebook-oplevelsen. Du bliver i stand til at finde og connecte med dine venner overalt,” siger han.

Ændringerne i mobilappen er lige på trapperne for de amerikanske brugere, mens Facebook i løbet af de kommende måneder vil rulle dem ud i de øvrige regioner i verden.

Facebook vil i løbet af de kommende måneder begynde at teste det nye design på websitet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere