Artikel top billede

Facebook indfører markante ændringer: Nyt udseende og nye funktioner i massevis - se dem her

Facebook på vej med omfattende redesign af både website og mobil-app. Se her, hvad der kommer til at ske.

Facebook er på vej med omfattende ommøblering af både website og apps under den fælles projekt-betegnelse FB5.

Redesignet sigter især efter at fremme ‘private interaktioner’ og ‘fællesskab,’ lyder beskeden fra Facebooks store udvikler-konference, F8, som i disse dage løber af stablen i San Francisco.

Her kaldte topchef Mark Zuckerberg i aftes det nye design for ‘de største ændringer i app og website i de seneste fem år.’

Ifølge ham samler redesignet ‘flere hundrede ændringer’ i et nyt hele. Der er altså ikke blot tale om nogle få, store ændringer i designet.

Målet er blandt andet, at det skal blive nemmere at finde og connecte med relevante Facebook-grupper, ligesom brugerne skal have mere målrettede forslag til interessante område.

Det skal også være nemmere at browse og udforske Facebook, hedder det.

Ren designmæssigt kommer det nye Facebook til at fremstå mindre blåt og mere hvidt med renere linier og færre detaljer, ligesom forskellige af de kendte funktioner vil få en ny placering på sitet.

Ifølge Facebook vil det blive muligt at poste opslag til alle aktive grupper direkte fra websitet.

Facebook indfører også en ny funktion med navnet ‘Mød nye venner’ [‘Meet New Friends’], som brugerne kan anvende til at pinge fremmede brugere i grupper, som de selv er med i, og som Facebook kan se, at de deler forskellige interesser med.

Facebook indfører også en geografisk funktion, så brugerne meget nemmere vil kunne se, hvad der foregår i deres lokalområde.

I Markedspladsen bliver det nu muligt at betale og håndtere fragt på sitet.

Facebook indfører også nye funktioner til jobsøgning, mens der indføres en ny chatfunktion for gamer-grupper.

Ifølge Mark Zuckerberg er bundlinien i ændringerne, at Grupper bliver en samlende funktion for Facebook fremover.

“Grupper bliver nu centrum for Facebook-oplevelsen. Du bliver i stand til at finde og connecte med dine venner overalt,” siger han.

Ændringerne i mobilappen er lige på trapperne for de amerikanske brugere, mens Facebook i løbet af de kommende måneder vil rulle dem ud i de øvrige regioner i verden.

Facebook vil i løbet af de kommende måneder begynde at teste det nye design på websitet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere


Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane