Artikel top billede

Tata i dansk kovending: Vil nu alligevel forsøge at lande opgaver i den offentlige sektor

Indiske Tata Consultancy Services er klar til at byde på offentlige opgaver igen. Det sker blot et år efter, at selskabet meddelte, at det ikke var interesseret i den offentlige sektor.

Det er kun et år siden, at indiske Tata Consultancy Services meddelte, at selskabet droppede den offentlige sektor som prioriteringsområde.
Men nu melder selskabet sig igen på banen som byder på de offentlige it-projekter, skriver ITWatch.

Den danske landechef Ruchikar Dalela siger, at han sigter efter at lande tre projekter i løbet af de kommende to år, enten som hovedleverandør eller som underleverandør.

For det indiske selskab er den offentlige sektor imidlertid en kompliceret sektor, som direktøren går til med stor respekt og nogen forsigtighed.

“Vi skal bruge tid og lære dette grundigt og deltage som leverandør til det offentlige gennem partnerskaber med andre eller ved at gå selv. Vi ved, at det tager tid, og vi er parate til at gøre det, der kræves,” siger han.

Ruchikar Dalela kom til Danmark fra TCS i Finland for et par år siden.

I januar 2016 udpegede han overfor Computerworld netop den offentlige sektor som et af sine fokusområder.

Det kan du læse mere om i dette interview: Ny direktør for it-gigant i Danmark: Her er vores planer for den danske forretning.

Læs også:

Indiske Tata Consultancy Services har opgivet at byde på offentlige it-opgaver herhjemme.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere