Artikel top billede

Indiske Tata Consultancy Services har opgivet at byde på offentlige it-opgaver herhjemme

Den indiske it-gigant TCS havde engang store forventninger til markedet for offentlige it-løsninger herhjemme, men har nu droppet området.

Den indiske it-kæmpe Tata Consultancy Services - TCS - har droppet den offentlige sektor som prioriteringsområde og satser nu kun på det private marked.

Det fortæller landechef Ruchikar Dalela til ITWatch.

Hans vurdering er, at der er så mange krav til it-leverandørerne til den offentlige sektor herhjemme, at det er langt nemmere at få et højt afkast i den private sektor, hvor løsningerne også kan genbruges til andre kunder.

“I det offentlige er de begrænset af, at det er en stribe regler, de skal følge. Vores mulighed for at navigere inden for dem er lav, fordi vi ikke har opbygget en dyb know how indenfor dette område, og derfor kan vi ikke blive kvalificeret til disse ordrer. Entrebilletten til offentlige opgaver er at kunne følge disse regler grundigt og slavisk,” siger han til ITWatch.

Ruchikar Dalela kom til Danmark fra TCS i Finland for et par år siden.

I januar 2016 udpegede han overfor Computerworld netop den offentlige sektor som et af sine fokusområder.

Det kan du læse mere om i dette interview: Ny direktør for it-gigant i Danmark: Her er vores planer for den danske forretning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere