Artikel top billede

Kæmpeopdatering til Apples dyreste Macbooks mens billigmodellerne lades i stikken

Apple giver deres dyreste Macbook-maskiner en stor overhaling, mens de mere prisvenlige varianter fortsat må leve med aldrende hardware og velkendte skavanker.

Apple lancerer denne uge nye, turboladede versioner af deres Macbook Pro maskiner.

Øverst i sortimentet er Macbook Pro 15 som nu kan ekviperes med en voldsom otte-kernet processor fra Intels nyligt annoncerede 9. generations Core-processorer. Disse debuterer til en pris på 24.999 kroner, mens billigste seks-kernet version debuterer ved 21.499 kroner.

Den grafiske ydelse sikres, ligesom med tidligere modeller, af enten et Radeon 555X, 560X eller Vega 16/20 grafikkort.

Slipper du af med mindst 29.729 kroner kan du erhverve dig topmodellen med en Core i9 processor, der snurrer med op til 5 GHz og et Radeon Vega 20 grafikkort med 4GB HBM2 hukommelse.

I den mindre Macbook 13 med touchbar byder Apple på en mindre opdatering, med et frekvensløft fra 2,3 til 2,4 GHz til din billigste model, mens en ny topmodel byder på boost-frekvenser på op til 4,7 Ghz

For begge nye modeller gælder, at Apple inkluderer et revideret keyboard-design, som skulle adressere de problemer som har plaget tidligere versioner af Apples bærbare maskiner.

Se også: Macbook-duel: Macbook Pro eller den nye Macbook Air - hvilken er bedst?

Ingen opdateringer i den lave ende

Mens de touch-bar ekviperede modeller fra Apple begge får overhalinger, er selskabets billigste Macbook Pro forment en hardware-opdatering.

Derfor må selskabets billigste Macbook Pro fortsat nøjes med det ældre tastatur-design og aldrende dual-core processor fra Intels 7. generations Core processorer.

Læs også: Netop præsenteret: Apples første nye MacBook Air i otte år er bygget af genbrugsmaterialer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere