Artikel top billede

Dansker går konkurs med blockchain-selskab: Alle aktiver er blevet solgt fra

Virksomheden Blockchain Nordics Aps er begæret konkurs, skriver medie. Selskabet, der er stiftet af erhvervsmanden Jesper Øhlenschlæger, er tømt for aktiver inden konkursen.

Virksomheden Blockchain Nordics Aps er gået konkurs.

Det er hovedselskabet til serieiværksætter Jesper Øhlenschlægers blockchain-projekt.

Selskabet blev for få uger siden smidt ud af Nasdaq First North i Stockholm og er nu begæret konkurs.

Det skriver Børsen.

Det er Jesper Øhlenschlægers tidligere partner Steve Nabil Lauritsen, der har begæret virksomheden konkurs.

Læs også: Bitcoin-kursen stiger igen: Højeste værdi i seks måneder

Steve Nabil Lauritsen og andre kreditorer skal dog ikke regne med at kunne hive penge ud af selskabet lige foreløbig. Det er nemlig allerede blevet tømt.

"Alle aktiver er blevet solgt inden konkursen," lyder det fra kurator i boet, Jørgen Hauschildt, der er advokat og partner hos Bech Bruun.

Jesper Øhlenschlæger har en række konkurser bag sig. Blandt andet stod han i spidsen for vindemølleselskabet Skykon, som gik konkurs med en milliardgæld i 2010. Senere blev han erklæret personlig konkurs af Skat i 2013, skriver Børsen.

Blockchain Nordic blev stiftet som et investeringsselskab, hvor private kunne sætte deres penge i et indeks med op til otte forskellige kryptovalutaer.

Læs også: Skal du i gang med en blockchain-revolution? Her er seks toneangivende værktøjer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere