Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Dansker går konkurs med blockchain-selskab: Alle aktiver er blevet solgt fra

Virksomheden Blockchain Nordics Aps er begæret konkurs, skriver medie. Selskabet, der er stiftet af erhvervsmanden Jesper Øhlenschlæger, er tømt for aktiver inden konkursen.

Virksomheden Blockchain Nordics Aps er gået konkurs.

Det er hovedselskabet til serieiværksætter Jesper Øhlenschlægers blockchain-projekt.

Selskabet blev for få uger siden smidt ud af Nasdaq First North i Stockholm og er nu begæret konkurs.

Det skriver Børsen.

Det er Jesper Øhlenschlægers tidligere partner Steve Nabil Lauritsen, der har begæret virksomheden konkurs.

Læs også: Bitcoin-kursen stiger igen: Højeste værdi i seks måneder

Steve Nabil Lauritsen og andre kreditorer skal dog ikke regne med at kunne hive penge ud af selskabet lige foreløbig. Det er nemlig allerede blevet tømt.

"Alle aktiver er blevet solgt inden konkursen," lyder det fra kurator i boet, Jørgen Hauschildt, der er advokat og partner hos Bech Bruun.

Jesper Øhlenschlæger har en række konkurser bag sig. Blandt andet stod han i spidsen for vindemølleselskabet Skykon, som gik konkurs med en milliardgæld i 2010. Senere blev han erklæret personlig konkurs af Skat i 2013, skriver Børsen.

Blockchain Nordic blev stiftet som et investeringsselskab, hvor private kunne sætte deres penge i et indeks med op til otte forskellige kryptovalutaer.

Læs også: Skal du i gang med en blockchain-revolution? Her er seks toneangivende værktøjer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.