Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Dansker går konkurs med blockchain-selskab: Alle aktiver er blevet solgt fra

Virksomheden Blockchain Nordics Aps er begæret konkurs, skriver medie. Selskabet, der er stiftet af erhvervsmanden Jesper Øhlenschlæger, er tømt for aktiver inden konkursen.

Virksomheden Blockchain Nordics Aps er gået konkurs.

Det er hovedselskabet til serieiværksætter Jesper Øhlenschlægers blockchain-projekt.

Selskabet blev for få uger siden smidt ud af Nasdaq First North i Stockholm og er nu begæret konkurs.

Det skriver Børsen.

Det er Jesper Øhlenschlægers tidligere partner Steve Nabil Lauritsen, der har begæret virksomheden konkurs.

Læs også: Bitcoin-kursen stiger igen: Højeste værdi i seks måneder

Steve Nabil Lauritsen og andre kreditorer skal dog ikke regne med at kunne hive penge ud af selskabet lige foreløbig. Det er nemlig allerede blevet tømt.

"Alle aktiver er blevet solgt inden konkursen," lyder det fra kurator i boet, Jørgen Hauschildt, der er advokat og partner hos Bech Bruun.

Jesper Øhlenschlæger har en række konkurser bag sig. Blandt andet stod han i spidsen for vindemølleselskabet Skykon, som gik konkurs med en milliardgæld i 2010. Senere blev han erklæret personlig konkurs af Skat i 2013, skriver Børsen.

Blockchain Nordic blev stiftet som et investeringsselskab, hvor private kunne sætte deres penge i et indeks med op til otte forskellige kryptovalutaer.

Læs også: Skal du i gang med en blockchain-revolution? Her er seks toneangivende værktøjer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere