Artikel top billede

Dansk betting-firma køber amerikansk selskab: Lægger 143 millioner kroner på bordet for 60 procent

Det danske internet-firma Better Collective overtager kontrollen over amerikanske RotoGrinders.

Det danske affiliate marketing-firma Better Collective satser stort på det amerikanske marked. Selskabet køber 60 procent af det amerikanske betting-firma Rical LLC for 21 millioner dollar, hvilket svarer til CC kroner.

Rical LLC står bag RotoGrinders Network, som driver store sites som rotogrinder.com, pocketfives.com, sportshandle.com og andre lignende sites.

Selskabet har omkring 50 medarbejdere og omsatte i fjor for omkring otte millioner dollar.

Better Collective arbejder med såkaldt affiliate marketing og er blandt de helt store spillere på markedet for at skaffe kunder til de store bettingfirmaeer.

Better Collective meddelte i november i fjor, at det for alvor havde kig på det amerikanske marked, hvor selskabet så et ‘kæmpe vækspotentiale.’

Allerede dengang varslede selskabet, at satsningen i USA ville komme til at bygge på opkøb. Better Collective, der er børsnoteret i Stockholm, har i de seneste tre år købt solidt op i Europa.

Det kan du læse mere om her: Danske Better Collective vil til USA - satser stort på nyt eventyr.

Skal overtage det hele

Det er planen, at Better Collective gradvist skal overtage de resterende 40 procent af RotoGrinders i de kommende år, meddeler selskabet.

Administrerende direktør i Better Collective, Jesper Søgaard, meddeler i denne udsendte meddelelse, at selskabet nøje har gennemgået det amerikanske marked med henblik på at vurdere, hvordan det bedst kommer ind på det.

“Vi har gennemgået en række forskellige opkøbsmuligheder med henblik på at få bedst mulig adgang til stærke produkter og dedikerede folk med indblik i markedet,” siger han.

“Vi mener, at vi har fundet netop dette i RotoGrinders.”

Læs også: Kæmpemæssig vækst: De største danske it-succeser er blevet 40 milliarder kroner mere værd på et enkelt år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.