Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk betting-firma køber amerikansk selskab: Lægger 143 millioner kroner på bordet for 60 procent

Det danske internet-firma Better Collective overtager kontrollen over amerikanske RotoGrinders.

Det danske affiliate marketing-firma Better Collective satser stort på det amerikanske marked. Selskabet køber 60 procent af det amerikanske betting-firma Rical LLC for 21 millioner dollar, hvilket svarer til CC kroner.

Rical LLC står bag RotoGrinders Network, som driver store sites som rotogrinder.com, pocketfives.com, sportshandle.com og andre lignende sites.

Selskabet har omkring 50 medarbejdere og omsatte i fjor for omkring otte millioner dollar.

Better Collective arbejder med såkaldt affiliate marketing og er blandt de helt store spillere på markedet for at skaffe kunder til de store bettingfirmaeer.

Better Collective meddelte i november i fjor, at det for alvor havde kig på det amerikanske marked, hvor selskabet så et ‘kæmpe vækspotentiale.’

Allerede dengang varslede selskabet, at satsningen i USA ville komme til at bygge på opkøb. Better Collective, der er børsnoteret i Stockholm, har i de seneste tre år købt solidt op i Europa.

Det kan du læse mere om her: Danske Better Collective vil til USA - satser stort på nyt eventyr.

Skal overtage det hele

Det er planen, at Better Collective gradvist skal overtage de resterende 40 procent af RotoGrinders i de kommende år, meddeler selskabet.

Administrerende direktør i Better Collective, Jesper Søgaard, meddeler i denne udsendte meddelelse, at selskabet nøje har gennemgået det amerikanske marked med henblik på at vurdere, hvordan det bedst kommer ind på det.

“Vi har gennemgået en række forskellige opkøbsmuligheder med henblik på at få bedst mulig adgang til stærke produkter og dedikerede folk med indblik i markedet,” siger han.

“Vi mener, at vi har fundet netop dette i RotoGrinders.”

Læs også: Kæmpemæssig vækst: De største danske it-succeser er blevet 40 milliarder kroner mere værd på et enkelt år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere