Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Salesforce i største opkøb nogensinde: Køber amerikansk dataselskab for 100 milliarder

San Francisco-baserede Salesforce køber Tableau Software for en svimlende pris på mere end 100 milliarder kroner.

Salesforce er nået til enighed med den amerikanske datavirksomhed Tableau Software om at købe selskabet i det, der bliver Salesforces største opkøb nogensinde.

Værdien af handlen er på 15,3 milliarder dollar, svarende til over 100 milliarder kroner.

Det skriver Bloomberg.

Læs også: Ny Alm. Brand-CIO skal samle hele forretningen i én cloud-platform: "Det tænder en nørd som jeg på"

Opkøbet skal hjælpe med at realisere Salesforce-bosserne Marc Benioff og Keith Blocks mål om at vokse så massivt, at selskabet når en omsætning på for 28 milliarder dollar - omkring 185 milliarder kroner - i 2023.

Hvis handlen bliver godkendt af de relevante myndigheder og går igennem som forventet, er det planen, at Tableau Software, der blev stiftet i 2003, vil beholde sit hovedkvarter i Seattle, ligesom selskabets topchef, Adam Selipsky, vil fortsætte i sin rolle.

Læs også: Stor rokade hos Salesforce: Vicedirektør får topchef-stilling
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere