Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Computerworld.dk)

Microsoft genoptager salg af Huawei computere

Efter i ugevis at have standset for salget af Huaweis computere på sin hjemmeside, kan man nu igen købe det kinesiske selskabs computere på Microsoft egen hjemmeside.

Den igangværende konflikt mellem USA og Kina der særlig har ramt Huawei med voldsomme beskyldning om spionage har fået Microsoft til at stoppe salget af den kinesiske producents computere.

Men nu har selskabet genoptaget salget på sin egen hjemmeside, oplyser Microsoft ifølge CNBC.

“Vi har evalueret og vil fortsætte med at svare på de mange forretnings, tekniske og lovgivningsmæssige kompleksiteter fra den seneste tilføjelse om Huawei fra den amerikanske handelsdepartement. Som et resultatet af dette har vi valgt at genoptaget salget af vores eksisterende lagerbeholdning af Huawei-enheder i Microsoft Store,” lyder det fra en talsperson ifølge mediet.

Læs også: Huawei dropper lancering af ny laptop efter amerikansk handelsforbud

Derudover garanterer Microsoft også, at man vil fortsætte med at levere softwareopdateringer til de kunder, der bruger Huaweis produkter.

“Vi fortsætter med at levere ekseptionel kundeservice-oplevelse. Vores evaluering af det amerikanske handelsdepartements beslutning om Huawei har indikeret at vi kan fortsætte med at tilbyde Microsoft softwareopdateringer til Huawei-enheder,” oplyser Microsoft.

Læs også: Microsoft fjerner database med 10 millioner billeder af ansigter - men data er stadig tilgængelige
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere