Artikel top billede

Er dit netværk sikkert? Her har du 10 super-effektive værktøjer til penetrations-test (de fleste er gratis)

Her har du 10 effektive værktøjer, som du kan anvende til selv at penetrationsteste dine systemer for huller, sårbarheder og problemer.

Premium Kun for abonnenter
Digital sikkerhed i dag blevet en kompleks affære med mange indgange, mange aktører, stor synlighed og store konsekvenser, hvis det skulle gå galt.

Mange anvender i dag penetrationstest, hvor de - ofte med hjælp fra etiske hackere/white hackere - forsøger selv at bane sig vej gennem forsvarsværker og lignende.

Disse frivillige og selvbestaltede angreb skal dermed klarlægge, hvor der er sårbarheder, huller og muligheder for ‘de onde’ hackere for at komme ind i systemerne.

Den digitale sikkerheds-verden er i høj grad automatiseret og fyldt med teknologier og robotter, som kan udføre arbejdet. Det gælder også værktøjer til penetrationstest.

Vi har sammen med vores amerikanske nyhedsbureau samlet 10 værktøjer af professionel standard, som kan anvendes til penetrationstest af egne systemer.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft uddeler prestigepriser til sine leverandører: Her er vinderne

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Apple-chefen Sarah Herrlinger har i årtier skabt innovative it-løsninger til folk med handicap: Nu deler hun sine bedste råd med Computerworlds læsere

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Codans CISO gennem 10 år, Jannie Noer Mortensen, skifter til BEC

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

EQT sætter hele sin ejerandel af GlobalConnect til salg: Selskabet kan være 38 milliarder kroner - handel ventes på plads inden længe

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Fujitsu brager ned i imageundersøgelse forud for pludselig direktør-afgang: Årsagen flagrer i vinden


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?