Artikel top billede

Waoo bliver landsdækkende: Udvider markant efter stor fusion

Internet- og tv-leverandøren Waao bliver landsdækkende som direkte konsekvens af fusionen mellem Eniig og SE.

Den danske internet- og tv-leverandør Waao bliver landsdækkende som en direkte konsekvens af fusionen mellem fiberselskaberne Eniig og SE, skriver Berlingske.

Fusionen mellem SE og Eniig blev tirsdag godkendt af Konkurrencerådet under forudsætning af, at de lever op til en række betingelser.

De samles nu i det fælles selskab Norlys.

Det kan du læse mere om her: Kæmpe fiberfusion på vej: Konkurrencerrådet giver grønt lys til fusion mellem SE og Eniig - men de skal makke ret

SE ejer i dag Waoo-konkurrenten Stofa, mens Eniig er storaktionær i Waao.

Trækket sker for at forhindre, at de mange husstande i det fusionerede SE/Eniig vil vælge Stofa som leverandør.

“Det ville være en katastrofe, hvis fusionen betød, at alle vores kunder blev flyttet over. Derfor har Waoos bestyrelse besluttet, at vi nu er blevet registreret som serviceudbyder. Det betyder, at kunderne køber TV og internetforbindelse direkte hos Waoo. Det betyder, at Waoo bliver landsdækkende, fordi vi nu kan gå ud på alle de fibernet i Danmark, hvor vi kan leje os til adgang,” siger Waoos’ topchef, Jørgen Stensgaard, til avisen.

Læs også:

Waoo har masser af vækst - men dundrende underskud og en usikker fremtid

Efter mere end 10 års underskud profiterer flere elselskaber nu på fiber
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere