Artikel top billede

NNIT indgår samarbejde om kunstig intelligens med Mikael Muncks 2021.AI

2021.AI og NNIT lancerer et nyt samarbejde, der blandt andet giver NNIT adgang til særlig AI-platform.

NNIT og 2021.AI med Saxo Banks tidligere top-CIO, Mikael Munck, i spidsen slår pjalterne sammen i en ny partnerskabsaftale.

Fokus for det nye samarbejde mellem de to virksomheder bliver life sciences, finanssektoren, det offentlige og andre industrier.

Det oplyser selskaberne i en meddelelse.

"Ved at kombinere styrkerne hos den succesfulde entreprenør og den førende leverandør af it-services og konsulentydelser vil vi sammen hjælpe kunderne med at hive kunstig intelligens op på næste mere modne niveau," forklarer Brian Troelsen, direktør for forretningsudvikling i NNIT, i meddelelsen.

Læs også: NNIT mister medarbejdere til konkurrenterne på grund af lønpres: "Vi fik 15.000 uopfordrede ansøgninger i 2017, men de fleste var i Kina"

NNIT skal bruge AI-platform

Aftalen betyder blandt andet, at NNIT vil markedsføre AI-platformen Grace, der tilbyder praktisk implementering af kunstig intelligens sammen med et hold af data scientists, computeringeniører og it-arkitekter fra 2021.AI.

Platformen kommer til at indgå som et element i NNIT’s palet af væg-til-væg-ydelser på kunstig intelligens.

"Virksomhederne fokuserer i stigende grad på at anvende AI og automatisering som et middel til at minimere omkostningerne og forbedre indtjeningen, ved at høste gevinster fra deres data ved at udvikle og produktionssætte AI modeller," lyder det i meddelelsen fra Mikael Munck, der i 2021.AI beskæftiger lidt over 80 medarbejdere.

Læs også: It-lønningerne stiger med den højeste procentsats i 10 år: Se de voldsomme stigninger her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere