Artikel top billede

Samsung-topchef om kaotisk lancering af Galaxy Fold: “Det har været pinligt. Jeg pressede det igennem”

Samsungs håndtering af lanceringen af foldetelefonen Galaxy Fold var direkte pinlig, lyder det fra selskabets topchef, DJ Koh. Der kun bebrejder sig selv.

Det er ikke hver dag, at de store smartphone-producenter er nødt til at trække netop lancerede telefoner tilbage på grund af fejl og mangler.

Men det var præcist, hvad der skete for Samsung i forbindelse med lanceringen af den ellers længe ventede folde-telefon Galaxy Fold.

Nu kryber Samsungs CEO, DJ Koh, til korset. Han er direkte flov over forløbet, giver han udtryk for i en række medier, der har mødt ham i hjemlandet Sydkorea.

“Det var pinligt. Jeg pressede den [lanceringen, red] igennem, inden den [telefonen, red] var klar,” siger han.

Samsungs foldbare telefon var ellers udset til at skulle være en slags ny begyndelse for selskabet efter batteriproblemerne i den tidligeret topmodel Galaxy Note 7.

Det kan du læse mere om her: Så kom Samsungs første foldbare telefon: Ualmindelig lækker, banebrydende - og ualmindelig dyr

Samsung beskrev Fold som et bud på morgendagens smartphones, der skulle spore hele smartphone-industrien ind på en ny kurs, som det hed.

Men dårligt nok var de første eksemplarer sendt afsted i butikkerne, før de første meldinger om fejl og mangler begyndte at løbe ind.

Brugerne klagede over, at skærmen ikke fungerede ordentligt og gik i stykker.

Det kan du læse mere om her: Samsung tilbagekalder sin foldbare telefon: Flere defekte enheder i omløb

Samsung annoncerede den nye telefon i november 2018. Annonceringen blev hurtigt fulgt af lignende annonceringer fra de kinesiske kæmpekonkurrenter Huawei og Xiaomi.

Huawei har overhalet Apple som verdens næsstørste smartphoneproducent og er i dag en seriøs udfordrer til Samsung, der fortsat er verdens største smartphone-producent.

Det var med til at presse Samsung til at forcere processen med den foldbare telefon og lancere den, inden den var blevet færdig-testet.

Det kan du læse mere om her: Huawei ydmyger Samsung med sin første foldbare smartphone: Mate X

“Jeg indrømmer, at jeg overså noget i forbindelse med den foldbare telefon, men vi er nu i gang med at komme på benene igen,” siger DJ Koh ifølge avisen Independent.

Han siger, at mere end 2.000 eksemplarer af Galaxy Fold nu er i gang med at blive testet i alle ender og kanter.

“Vi har identificeret alle ‘issues.’ Nogle af dem har vi ikke engang tænkt på, men takket være tilbagemeldinger fra brugerne, er vi nu i gang med stor-test,” siger han.

Samsung tror fortsat på, at Galaxy Fold kan blive en dominerende 'form factor' i smartphone-verdenen, hvor der reelt ikke er sket nogen fornyelse i de seneste mere end 10 år.

Læs også:

Prøvekørt: Her er fem ting jeg lærte om livet med en foldbar smartphone

Lancering af fadæseramt Samsung-telefon svæver stadigvæk i uvished

Den er helt gal med de foldbare smartphones: Både Samsung og Huawei udskyder lanceringer

Danskerne bliver de første, der kan købe en af de revolutionerende foldetelefoner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere