Artikel top billede

Samsung-topchef om kaotisk lancering af Galaxy Fold: “Det har været pinligt. Jeg pressede det igennem”

Samsungs håndtering af lanceringen af foldetelefonen Galaxy Fold var direkte pinlig, lyder det fra selskabets topchef, DJ Koh. Der kun bebrejder sig selv.

Det er ikke hver dag, at de store smartphone-producenter er nødt til at trække netop lancerede telefoner tilbage på grund af fejl og mangler.

Men det var præcist, hvad der skete for Samsung i forbindelse med lanceringen af den ellers længe ventede folde-telefon Galaxy Fold.

Nu kryber Samsungs CEO, DJ Koh, til korset. Han er direkte flov over forløbet, giver han udtryk for i en række medier, der har mødt ham i hjemlandet Sydkorea.

“Det var pinligt. Jeg pressede den [lanceringen, red] igennem, inden den [telefonen, red] var klar,” siger han.

Samsungs foldbare telefon var ellers udset til at skulle være en slags ny begyndelse for selskabet efter batteriproblemerne i den tidligeret topmodel Galaxy Note 7.

Det kan du læse mere om her: Så kom Samsungs første foldbare telefon: Ualmindelig lækker, banebrydende - og ualmindelig dyr

Samsung beskrev Fold som et bud på morgendagens smartphones, der skulle spore hele smartphone-industrien ind på en ny kurs, som det hed.

Men dårligt nok var de første eksemplarer sendt afsted i butikkerne, før de første meldinger om fejl og mangler begyndte at løbe ind.

Brugerne klagede over, at skærmen ikke fungerede ordentligt og gik i stykker.

Det kan du læse mere om her: Samsung tilbagekalder sin foldbare telefon: Flere defekte enheder i omløb

Samsung annoncerede den nye telefon i november 2018. Annonceringen blev hurtigt fulgt af lignende annonceringer fra de kinesiske kæmpekonkurrenter Huawei og Xiaomi.

Huawei har overhalet Apple som verdens næsstørste smartphoneproducent og er i dag en seriøs udfordrer til Samsung, der fortsat er verdens største smartphone-producent.

Det var med til at presse Samsung til at forcere processen med den foldbare telefon og lancere den, inden den var blevet færdig-testet.

Det kan du læse mere om her: Huawei ydmyger Samsung med sin første foldbare smartphone: Mate X

“Jeg indrømmer, at jeg overså noget i forbindelse med den foldbare telefon, men vi er nu i gang med at komme på benene igen,” siger DJ Koh ifølge avisen Independent.

Han siger, at mere end 2.000 eksemplarer af Galaxy Fold nu er i gang med at blive testet i alle ender og kanter.

“Vi har identificeret alle ‘issues.’ Nogle af dem har vi ikke engang tænkt på, men takket være tilbagemeldinger fra brugerne, er vi nu i gang med stor-test,” siger han.

Samsung tror fortsat på, at Galaxy Fold kan blive en dominerende 'form factor' i smartphone-verdenen, hvor der reelt ikke er sket nogen fornyelse i de seneste mere end 10 år.

Læs også:

Prøvekørt: Her er fem ting jeg lærte om livet med en foldbar smartphone

Lancering af fadæseramt Samsung-telefon svæver stadigvæk i uvished

Den er helt gal med de foldbare smartphones: Både Samsung og Huawei udskyder lanceringer

Danskerne bliver de første, der kan købe en af de revolutionerende foldetelefoner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Humac-direktør Michael Bech: "Vi kommer til at se prisstigninger på elektronik i fremtiden"
Interview: Den globale chip-tørke vil få elektronikpriserne til at stige, lyder det fra Michael Bech, CEO i Apple-forhandleren Humac. De hyppige knaldtilbud giver nemlig ikke mening, når der ikke er varer nok på hylderne, og kunderne samtidig er villige til at betale fuld pris.
Computerworld
Hackergruppe bag Colonial Pipeline-nedbrud angriber nu Toshiba: Har stjålet 740 gigabyte data med følsomme oplysninger
Hackergruppen DarkSide har nu angrebet it-giganten Toshiba. Det sker blot en uge efter, at de it-kriminelle tvang USA's største brændstofledning i knæ.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.