Artikel top billede

Topchef i Netcompany, André Rogaczewski.

Netcompany-stiftere blev milliardærer på børsnotering

De tre Netcompany-stifterer scorede kassen på børsnoteringen af det danske it-selskab. Nu kan alle tre stiftere bryste sig af at være milliardærer.

Formuen bugner hos Netcompany-stifterne André Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard.

Og børsnoteringen af det danske it-selskab i 2018 bidrog til, at de tre stifteres formue passerede en gylden milepæl.

Børsnoteringen var nemlig medvirkende til, at både André Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard i fremtiden kan kalde sig milliardærer.

Det skriver Finans.

I forbindelse med børsnoteringen dannede André Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard i fællesskab et nyt selskab, der samlet fortsat ejer omkring 10 procent af Nertcompany.

Selskabet havde i 2018 et overskud efter skat på 991,7 millioner, hvilket bragte egenkapitalen op på 1,1 milliarder kroner.

Læs mere om Netcompany-stifternes formue her: Tredje gang de tre stiftere sælger Netcompany: Så meget har de scoret på at sælge selskabet

Scorer formue i personlige holdingsselskaber

Udover det fællesejede selskab oprettede André Rogaczewski og Claus Jørgensen hver sit nye personlige holdingselskab med navnene André Rogaczewski Holding II ApS og Holdingselskabet Claus Jørgensen II ApS.

Begge selskaber har nu en egenkapital på lige i underkanten af 790 millioner kroner, mens Carsten Gomards personlige holdingselskab i 2018 havde et overskud på 349,6 millioner kroner, ifølge Finans.

Det bragte egenkapitalen op over en milliarder kroner for første gang.

Læs også: Netcompanys André Rogaczewski blev 263 millioner kroner rigere torsdag: Børsnotering gik over stok og sten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.