Artikel top billede

Topchef i Netcompany, André Rogaczewski.

Netcompany-stiftere blev milliardærer på børsnotering

De tre Netcompany-stifterer scorede kassen på børsnoteringen af det danske it-selskab. Nu kan alle tre stiftere bryste sig af at være milliardærer.

Formuen bugner hos Netcompany-stifterne André Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard.

Og børsnoteringen af det danske it-selskab i 2018 bidrog til, at de tre stifteres formue passerede en gylden milepæl.

Børsnoteringen var nemlig medvirkende til, at både André Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard i fremtiden kan kalde sig milliardærer.

Det skriver Finans.

I forbindelse med børsnoteringen dannede André Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard i fællesskab et nyt selskab, der samlet fortsat ejer omkring 10 procent af Nertcompany.

Selskabet havde i 2018 et overskud efter skat på 991,7 millioner, hvilket bragte egenkapitalen op på 1,1 milliarder kroner.

Læs mere om Netcompany-stifternes formue her: Tredje gang de tre stiftere sælger Netcompany: Så meget har de scoret på at sælge selskabet

Scorer formue i personlige holdingsselskaber

Udover det fællesejede selskab oprettede André Rogaczewski og Claus Jørgensen hver sit nye personlige holdingselskab med navnene André Rogaczewski Holding II ApS og Holdingselskabet Claus Jørgensen II ApS.

Begge selskaber har nu en egenkapital på lige i underkanten af 790 millioner kroner, mens Carsten Gomards personlige holdingselskab i 2018 havde et overskud på 349,6 millioner kroner, ifølge Finans.

Det bragte egenkapitalen op over en milliarder kroner for første gang.

Læs også: Netcompanys André Rogaczewski blev 263 millioner kroner rigere torsdag: Børsnotering gik over stok og sten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere