Artikel top billede

Topchef i Netcompany, André Rogaczewski.

Netcompany-stiftere blev milliardærer på børsnotering

De tre Netcompany-stifterer scorede kassen på børsnoteringen af det danske it-selskab. Nu kan alle tre stiftere bryste sig af at være milliardærer.

Formuen bugner hos Netcompany-stifterne André Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard.

Og børsnoteringen af det danske it-selskab i 2018 bidrog til, at de tre stifteres formue passerede en gylden milepæl.

Børsnoteringen var nemlig medvirkende til, at både André Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard i fremtiden kan kalde sig milliardærer.

Det skriver Finans.

I forbindelse med børsnoteringen dannede André Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard i fællesskab et nyt selskab, der samlet fortsat ejer omkring 10 procent af Nertcompany.

Selskabet havde i 2018 et overskud efter skat på 991,7 millioner, hvilket bragte egenkapitalen op på 1,1 milliarder kroner.

Læs mere om Netcompany-stifternes formue her: Tredje gang de tre stiftere sælger Netcompany: Så meget har de scoret på at sælge selskabet

Scorer formue i personlige holdingsselskaber

Udover det fællesejede selskab oprettede André Rogaczewski og Claus Jørgensen hver sit nye personlige holdingselskab med navnene André Rogaczewski Holding II ApS og Holdingselskabet Claus Jørgensen II ApS.

Begge selskaber har nu en egenkapital på lige i underkanten af 790 millioner kroner, mens Carsten Gomards personlige holdingselskab i 2018 havde et overskud på 349,6 millioner kroner, ifølge Finans.

Det bragte egenkapitalen op over en milliarder kroner for første gang.

Læs også: Netcompanys André Rogaczewski blev 263 millioner kroner rigere torsdag: Børsnotering gik over stok og sten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere