Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Trump raser mod kryptovaluta: Kræver at Facebook og andre skal underlægges finansiel regulering

USA’s præsident Donald Trump raser over kryptovaluta, som han mener ‘ikke er rigtige penge’ og som er ‘baseret på tynd luft.’ Facebook og andre kryptovaluta-leverandører skal underlægges regulering, mener han.

Den amerikanske præsident Donald Trump langer ud efter kryptovaluta som bitcon og Facebooks kommende libra.

Det sker i sædvanlige Trump-stil på Twitter, som præsidenten torsdag anvendte til at udsende en række beskeder om kryptovalutaerne.

“Jeg er ikke fan af bitcoin og andre kryptovalutaer, som ikke er penge, og hvis værdi er meget volatil og baseret på tynd luft,” skriver han.

Facebook meddelte fornylig, at selskabet vil lancere sin egen kryptovaluta.

Det kan du læse mere om her: Facebook løfter sløret for sin egen kryptovaluta: Her er valutaen, der skal gøre Facebook til kæmpespiller på finansområdet

Men skal det ske, vil det kræve en ny tilgang, mener Donald Trump.

“Hvis Facebook og andre virksomheder vil være banker, må de søge om at få tilladelse [at få en ny ‘banking charter,’ red] og underlægge sig alle bank-regler, ligesom andre banker - både nationale og internationale,” tweeter Donald Trump.

Den amerikanske nationalbank meddelte onsdag, at den ikke vil give tilladelse til Facebooks plan om at lancere libra, medmindre Facebook adresserer en række problemstillinger om blandt andet privacy, hvidvask, forbruger-beskyttelse og finansiel stabilitet.

Læs også:

Store lande reagerer omgående på Facebooks nye kryptovaluta: Kan få konsekvenser

Har Facebook overtrådt en rød linje med sin kryptosatsning? Mangler kun nationalsang og et fodboldlandshold for at kunne kalde sig for en selvstændig stat
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere