Artikel top billede

Microsoft betaler over 150 millioner for at slippe ud af korruptionsanklage: "Jeg er skuffet over at dele nogle nyheder i dag, som jeg håber, at vi aldrig behøver at gentage"

Microsofts ungarske afdeling har angiveligt forsøgt at bestikke offentlige embedsmænd. Nu har Microsoft indvilliget i at betale mere end 25 millioner dollars i et forlig, der også trækker tråde til Saudi-Arabien og Thailand. "Vi blev dybt skuffede og flove, da vi første gang blev opmærksomme på det," lyder det i en mail fra Microsoft-toppen til alle selskabets medarbejdere.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Her er korruptionsbeskyldningerne mod Microsoft
  • Sådan har Microsoft-toppen reageret
  • Læs mailen fra Microsoft-direktør til alle de over 140.000 medarbejdere, arbejder hos Microsoft
704
3:45 min
Mandag valgte Microsoft at betale mere end 25 millioner dollars svarende til omkring 166 millioner kroner for at komme ud af anklager om bestikkelse af embedsmænd i Ungarn.

Techgiganten fra Redmond indgik forlig med både det amerikanske finanstilsyn, Securities and Exchange Commission (SEC), og det amerikanske justitsministerium, Department of Justice.

Det skriver [url=https://www.cnet.com/news/microsoft-shells-out-25-million-to-settle-bribery-investigation/?ftag=COS-05-10aaa0b]Cnet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kapitel 2: Allan Mørch og AskCody mister kæmpe investering fra amerikansk venturefond efter kræftdiagnose: "De fik selvfølgelig et chok, men begynder også at grine i afmagt"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nomineret til Årets CISO 2021: Tom Engly greb chancen da et cyberangreb lagde Tryg ned: Sådan sparker man dørene ind til bestyrelse og øverste ledelse

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Top 100: Her er de 12 bedste danske sikkerhedsvirksomheder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Systematic risikerer at miste værdifulde ordrer efter kontroversiel militærsag

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Regeringen klar med sit forslag til nye lognings-regler for Danmark: Se det her