Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Nu prøver Samsung igen: Vores foldemobil er klar til september

Den endelige lancering af Samsungs unikke foldemobil, Galaxy Fold, nærmer sig. Flere komponenter er blevet revideret.

Samsungs innovative foldemobil, Galaxy Fold, har haft en svær start. Blot få dage efter at de første testversioner kom ud til pressen, lød meldingerne om problemer og defekter med den særlige bøjelige skærm i hybrid-enheden.

Samsung trak hurtigt stikket til enhedens officielle lancering. Men nu skulle Samsungs avancerede ’Galaxy Fold’ være klar.

På selskabets hjemmeside beskriver Samsung hvordan flere af svaghederne er blevet adresseret. Nu er beskyttelsesfilmen omkring skærmen udvidet, så det ikke længere let kan fjernes, mens selve foldemekanismen er revideret, så den ikke længere er sart overfor støv og andre små fremmedlegemer.

Efter oprindeligt at skulle have debut i maj måned, melder selskabet nu, at hybrid-mobilen med tablet ombord bliver tilgængelige i udvalgte markeder fra september måned. Den præcise dato oplyses ikke.

Det danske marked var oprindeligt udset som værende et af de første, hvor den særlige enhed ville få debut.

Debutprisen på 1.980 amerikanske dollar, knap 13.300 kroner, justerer selskabet ikke.

Se også: Samsung-topchef om kaotisk lancering af Galaxy Fold: “Det har været pinligt. Jeg pressede det igennem”
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Experienced SAP Finance Consultant – Digital

Arbit Cyber Defence Systems ApS

Systemtekniker til Cyber Defence Produkter

SOS International A/S

Enterprise Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere