Artikel top billede

Uber fyrer 400 medarbejdere

Amerikanske Uber fyrer omkring en tredjedel af det amerikanske selskabs marketingteam. Det sker blot få måneder efter Ubers storstilede børsnotering.

Blot få måneder efter børsnoteringen i maj fyrer Uber 400 medarbejdere verden over.

Alle fyringerne sker i selskabets marketingteam, og afskedigelserne sker med henblik på at strømline selskabets aktiviteter.

Det skriver New York Times.

Før fyringerne bestod Ubers marketingteam af mere end 1.200 ansatte, og det er dermed omkring en tredjedel af marketingmedarbejderne, der bliver fyret.

Læs også: Først vandt Uber appelsag i London: Nu vil tjenesten tilbage til Danmark

I alt beskæftiger Uber omkring 25.000 ansatte, og fyringerne vil ramme marketingansatte over hele verden, men det er ikke alle 75 Uber-kontorer med marketingansatte, som bliver ramt, ifølge New York Times.

Avisen har kendskab til fyringerne, da den har set en intern meddelelse fra Ubers kommunikationsdirektør, Jill Hazelbaker.

Uber ønsker ikke at kommentere fyringerne over for New York Times.

Tre bestyrelsesmedlemmer har desuden forladt den amerikanske samkørselstjeneste siden børsnoteringen i maj.

Læs også: Ubers elcykler triller ind i Europa
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere