Artikel top billede

(Foto: Aarhus Kommune)

Stort netværksnedbrud udløser gratis parkering i Aarhus: Alle kommunale parkeringsautomater er gået i sort

Samtlige 55 kommunale parkeringsautomater i Aarhus er gået i sort som følge af et stort netværksnedbrud. Derfor parkerer byens borgere og turister foreløbigt gratis.

Et omfattende netværksnedbrud har ramt samtlige 55 kommunerale parkeringsautomater i Aarhus Kommune natten mellem tirsdag og onsdag.

Derfor er der indtil videre gratis parkering i Aarhus Kommune på alle steder, hvor der er opstillet kommunale parkeringsautomater.

Det skriver Jyllands-Posten.

Samtlige parkeringsautomater er onsdag blevet dækket til med sort plastic samt påklisteret en dertilhørende besked om, at al parkering indtil videre er gratis.

Læs også: Stort dansk mediehus ramt af it-nedbrud: 12 danske medier er gået i sort

Aarhus Kommune Teknik og Miljø oplyser til avisen, at en ekstern leverandør arbejder på højtryk for at udbedre fejlen, men kommunen har endnu ikke noget bud på, hvornår parkeringsautomaterne igen fungerer, som de skal.

Bilister, der har påbegyndt en parkering, før parkeringsautomaterne kommer til at virke igen, vil ikke blive tildelt p-afgifter, hvis de fortsat holder parkeret, når parkeringsautomaterne virker igen, forsikrer kommunen til avisen.

Læs også: Stort it-nedbrud forhindrer check-in hos internationalt flyselskab: Passagerer ramt af lange køer, aflysninger og forsinkelser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere