Artikel top billede

(Foto: Aarhus Kommune)

Stort netværksnedbrud udløser gratis parkering i Aarhus: Alle kommunale parkeringsautomater er gået i sort

Samtlige 55 kommunale parkeringsautomater i Aarhus er gået i sort som følge af et stort netværksnedbrud. Derfor parkerer byens borgere og turister foreløbigt gratis.

Et omfattende netværksnedbrud har ramt samtlige 55 kommunerale parkeringsautomater i Aarhus Kommune natten mellem tirsdag og onsdag.

Derfor er der indtil videre gratis parkering i Aarhus Kommune på alle steder, hvor der er opstillet kommunale parkeringsautomater.

Det skriver Jyllands-Posten.

Samtlige parkeringsautomater er onsdag blevet dækket til med sort plastic samt påklisteret en dertilhørende besked om, at al parkering indtil videre er gratis.

Læs også: Stort dansk mediehus ramt af it-nedbrud: 12 danske medier er gået i sort

Aarhus Kommune Teknik og Miljø oplyser til avisen, at en ekstern leverandør arbejder på højtryk for at udbedre fejlen, men kommunen har endnu ikke noget bud på, hvornår parkeringsautomaterne igen fungerer, som de skal.

Bilister, der har påbegyndt en parkering, før parkeringsautomaterne kommer til at virke igen, vil ikke blive tildelt p-afgifter, hvis de fortsat holder parkeret, når parkeringsautomaterne virker igen, forsikrer kommunen til avisen.

Læs også: Stort it-nedbrud forhindrer check-in hos internationalt flyselskab: Passagerer ramt af lange køer, aflysninger og forsinkelser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere