Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Kinesisk søgegigant overhaler Google på fremadstormende forretningsområde

Den kinesiske søgegigant Baidu stormer frem og har nu sat Google til vægs på markedet for smarthøjttalere.

Den kinesiske søgegigant Baidu sidder nu på 17,3 procent af markedet for smarthøjttalere, og dermed har den kinesiske konkurrent overhalet Google på det nye lovende marked.

Det viser en ny rapport fra analysefirmaet Canalsys.

Amazon er dog med en markedsandel på 25 procent stadigvæk førende på markedet.

Massiv fremgang

Ifølge rapporten solgte Baidu 4,5 millioner intelligente højttalere i årets andet kvartal, hvilket er en fremgang på intet mindre 3700 procent sammenlignet med året før.

Baidus smarthøjttalere bliver udelukkende solgt på selskabets hjemmemarked i Kina, og allerede i årets første kvartal overhalede Baidu den kinesiske konkurrent Alibaba

Den kinesiske søgegigant billigste højttaler koster blot 89 yuan, hvilket svarer til 85 danske kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere