Artikel top billede

Kinesisk søgegigant overhaler Google på fremadstormende forretningsområde

Den kinesiske søgegigant Baidu stormer frem og har nu sat Google til vægs på markedet for smarthøjttalere.

Den kinesiske søgegigant Baidu sidder nu på 17,3 procent af markedet for smarthøjttalere, og dermed har den kinesiske konkurrent overhalet Google på det nye lovende marked.

Det viser en ny rapport fra analysefirmaet Canalsys.

Amazon er dog med en markedsandel på 25 procent stadigvæk førende på markedet.

Massiv fremgang

Ifølge rapporten solgte Baidu 4,5 millioner intelligente højttalere i årets andet kvartal, hvilket er en fremgang på intet mindre 3700 procent sammenlignet med året før.

Baidus smarthøjttalere bliver udelukkende solgt på selskabets hjemmemarked i Kina, og allerede i årets første kvartal overhalede Baidu den kinesiske konkurrent Alibaba

Den kinesiske søgegigant billigste højttaler koster blot 89 yuan, hvilket svarer til 85 danske kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere