Artikel top billede

Kinesisk søgegigant overhaler Google på fremadstormende forretningsområde

Den kinesiske søgegigant Baidu stormer frem og har nu sat Google til vægs på markedet for smarthøjttalere.

Den kinesiske søgegigant Baidu sidder nu på 17,3 procent af markedet for smarthøjttalere, og dermed har den kinesiske konkurrent overhalet Google på det nye lovende marked.

Det viser en ny rapport fra analysefirmaet Canalsys.

Amazon er dog med en markedsandel på 25 procent stadigvæk førende på markedet.

Massiv fremgang

Ifølge rapporten solgte Baidu 4,5 millioner intelligente højttalere i årets andet kvartal, hvilket er en fremgang på intet mindre 3700 procent sammenlignet med året før.

Baidus smarthøjttalere bliver udelukkende solgt på selskabets hjemmemarked i Kina, og allerede i årets første kvartal overhalede Baidu den kinesiske konkurrent Alibaba

Den kinesiske søgegigant billigste højttaler koster blot 89 yuan, hvilket svarer til 85 danske kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere