Artikel top billede

(Foto: Telenor/PR)

Højtstående danske Telenor-chefer mister deres stillinger efter afsløring

To chefer hos teleselskabet Telenor har mistet deres job. Det sker efter afsløring af snyd af et stort antal kunder.

Øverste direktør for Telenors butikskæde og en central distriktschef har mistet deres stillinger hos Telenor.

Det skriver Ekstra Bladet.

Telenor bekræfter over for mediet, at de to chefer har mistet deres job.

De nedlagte stillinger kommer i kølvandet på Ekstra Bladets afsløringer i august, hvor det kom frem, at flere hundrede danske Telenor-kunder er blevet snydt af selskabets egne medarbejdere

Telenor har selv erkendt sagen, efter at selskabet har kulegravet flere end 100.000 kundeforhold, der egentligt begyndte med en enkelt sag om snyd i en butik i Hundige uden for København.

Læs mere: Telenor bortviser chef og tre sælgere i Danmark efter stort fupnummer: Har udleveret mobiltelefoner til kriminelle grupper og snydt svage kunder

Telenors øverste direktør for Telenors butikker, retailchef Thomas Krogh Skou, har i en årrække har været i forskellige chefstillinger hos Telenor.

Den stilling er altså nu nedlagt, men det betyder ifølge Telenor ikke, at han endeligt har forladt selskabet.

Den anden chef har forladt selskabet og havde ifølge Ekstra Bladet ledelsesansvaret for det distrikt, hvor Hundige lå under.

Her har Telenor tidligere bortvist en chef og tre ansatte.

Snyd og fup af flere hundrede kunder

Ifølge Telenor har der været tale om snyd og fup af flere hundrede Telenor-kunder. I nogle tilfælde er kunder blevet snydt for op mod 20.000 kroner.

Desuden er kunderne blev udsat for det, der kaldes for ‘groft oversalg’ med tjenester og lignende, som de ikke har brug for.

Problemet er størst i Telenor-butikker i Københavns-området.

Ifølge Ekstra Bladet har Telenor-medarbejderne blandt andet løjet om tilbud og bedraget ved at tilføje flere abonnementer til købet uden kundernes vidne, ligesom der er blevet forfalsket underskrifter.

Læs mere her: Hundredevis af danske kunder bevidst snydt og fuppet af Telenor-medarbejdere

Nyt ledelseshold

Telenor bekræfter i en mail til Ekstra Bladet, at de to chefer ikke længere har deres stillinger, men vil i øvrigt af hensyn til det, som selskabet omtaler som personalesager, ikke kommentere det yderligere.

"I forbindelse med en planlagt reorganisering og samling af vores salgs-, markeds- og servicekanaler har vi nedlagt en række ledelsesstillinger - herunder stillingen som retaildirektør," lyder det fra pressechef Alice Klitholm Duch i sit svar til Ekstra Bladet.

En ny leder for Telenors salgskanaler er nu i gang med at sætte et nyt ledelseshold, lyder det.

Læs også: Telenor har svindlet med mobiltelefoner og abonnementer - nu vil selskabet kompensere kunderne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere