Artikel top billede

Paypal trækker sig som den første fra Facebooks kryptomønt Libra

Amerikanske Paypal forlader nu som som det første medlem organisationen bag fra Facebook kryptovaluta Libra.

Amerikanske Paypal har som det første medlem valgt at forlade Facebooks kryptosammenslutning Libra Association, der står bag kryptovalutaen libra.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Ifølge nyhedsbureauet meddeleler Paypal, at selskabet vil droppe sit engagement i kryptoplanerne for i stedet af fokusere på sin kerneforretning.

”Vi bakker fortsat op om målsætningen med libra, og vi ser frem til at have en fortsat dialog om måder, hvor på vi kan samarbejde i fremtiden,” lyder det fra Paypal.

Læs også: Kritikken hagler ned over Facebooks kryptovaluta Libra: Planen er ''desillusioneret" og "sindssyg"

Store udfordringer

Libra Association oplyser i en meddelelse, at organisationen er klar over, at den står foran en række udfordringer, hvis den vil nå sit mål om at forandre det finansielle system.

”Det er ikke let at gennemføre forandringer, der vil ændre på dit finansielle system så det i højere grad bliver fokuseret på mennesker og ikke institutionerne. Men forpligtigelsen til den mission er vigtigere for os end noget andet. Vi er bedst tjent med, at vi bliver gjort opmærksom på denne type manglende forpligtelse nu, end på et senere tidspunkt,” lyder det ifølge Reuters i en udtalels fra Libra Association.

For nylig rapporterede Reuters, at også Visa og Mastercard nu er begyndt at overveje sit fortsatte engagement i projektet, fordi de to betalingsgiganter frygter, at myndighedernes kritiske holdning til kryptoprojektet vil kunne smitte negativt af på dem.

Det var oprindeligt planen, at libra skulle lanceres i juni 2020, men ifølge Reuters overvejer Facebook at udskyde lanceringen.

Læs også: Visa og Mastercard overvejer at trække sig fra Facebooks krypto-projekt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere