Artikel top billede

Paypal trækker sig som den første fra Facebooks kryptomønt Libra

Amerikanske Paypal forlader nu som som det første medlem organisationen bag fra Facebook kryptovaluta Libra.

Amerikanske Paypal har som det første medlem valgt at forlade Facebooks kryptosammenslutning Libra Association, der står bag kryptovalutaen libra.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Ifølge nyhedsbureauet meddeleler Paypal, at selskabet vil droppe sit engagement i kryptoplanerne for i stedet af fokusere på sin kerneforretning.

”Vi bakker fortsat op om målsætningen med libra, og vi ser frem til at have en fortsat dialog om måder, hvor på vi kan samarbejde i fremtiden,” lyder det fra Paypal.

Læs også: Kritikken hagler ned over Facebooks kryptovaluta Libra: Planen er ''desillusioneret" og "sindssyg"

Store udfordringer

Libra Association oplyser i en meddelelse, at organisationen er klar over, at den står foran en række udfordringer, hvis den vil nå sit mål om at forandre det finansielle system.

”Det er ikke let at gennemføre forandringer, der vil ændre på dit finansielle system så det i højere grad bliver fokuseret på mennesker og ikke institutionerne. Men forpligtigelsen til den mission er vigtigere for os end noget andet. Vi er bedst tjent med, at vi bliver gjort opmærksom på denne type manglende forpligtelse nu, end på et senere tidspunkt,” lyder det ifølge Reuters i en udtalels fra Libra Association.

For nylig rapporterede Reuters, at også Visa og Mastercard nu er begyndt at overveje sit fortsatte engagement i projektet, fordi de to betalingsgiganter frygter, at myndighedernes kritiske holdning til kryptoprojektet vil kunne smitte negativt af på dem.

Det var oprindeligt planen, at libra skulle lanceres i juni 2020, men ifølge Reuters overvejer Facebook at udskyde lanceringen.

Læs også: Visa og Mastercard overvejer at trække sig fra Facebooks krypto-projekt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.