Artikel top billede

Facebooks digitale valutaprojekt har mistet en fjerdedel af støtterne

Booking Holding trækker sig fra gruppen bag Facebooks digitale valutaprojekt, Libra. Dermed har projektet mistet syv ud af de 28 stiftende selskaber.

Mandag mistede gruppen bag Facebooks digitale valutaprojekt, Libra, endnu et medlem.

Der er tale om Booking Holding, der er et online rejseselskab.

Dermed har Libra Association, der er gruppen bag projektet, skrumpet fra de stiftende 28 medlemmer til blot 21 medlemmer på en uges tid.

Det skriver Bloomberg.

Læs også: Betalingsgiganter forlader Facebooks digitale valutaprojekt

Uber, Lyft og Vodafone er stadig med i valutaprojekt

Mandag har de tilbageværende støtter til Facebooks digitale valutaprojekt, Libra, holdt møde i Geneve om fremtiden for projektet.

Det sker efter en lang række virksomheder har trukket sig fra projektet over den seneste uges tid.

Giganter som Mastercard, Visa og e-Bay er blandt de virksomheder, der fulgte trop og forlod projektet, efter PayPal var det første selskab til at smutte.

Derudover har Stripe og Mercado Pago også trukket støtten.

Vodafone, Lyft og Uber er blandt de tilbageværende selskaber i projektet.

Derudover består medlemsgruppen af forskellige non-profit organisationer, blockchain-virksomheder samt samt grupper med venture-kapital.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere