Artikel top billede

Facebooks digitale valutaprojekt har mistet en fjerdedel af støtterne

Booking Holding trækker sig fra gruppen bag Facebooks digitale valutaprojekt, Libra. Dermed har projektet mistet syv ud af de 28 stiftende selskaber.

Mandag mistede gruppen bag Facebooks digitale valutaprojekt, Libra, endnu et medlem.

Der er tale om Booking Holding, der er et online rejseselskab.

Dermed har Libra Association, der er gruppen bag projektet, skrumpet fra de stiftende 28 medlemmer til blot 21 medlemmer på en uges tid.

Det skriver Bloomberg.

Læs også: Betalingsgiganter forlader Facebooks digitale valutaprojekt

Uber, Lyft og Vodafone er stadig med i valutaprojekt

Mandag har de tilbageværende støtter til Facebooks digitale valutaprojekt, Libra, holdt møde i Geneve om fremtiden for projektet.

Det sker efter en lang række virksomheder har trukket sig fra projektet over den seneste uges tid.

Giganter som Mastercard, Visa og e-Bay er blandt de virksomheder, der fulgte trop og forlod projektet, efter PayPal var det første selskab til at smutte.

Derudover har Stripe og Mercado Pago også trukket støtten.

Vodafone, Lyft og Uber er blandt de tilbageværende selskaber i projektet.

Derudover består medlemsgruppen af forskellige non-profit organisationer, blockchain-virksomheder samt samt grupper med venture-kapital.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere