Artikel top billede

Betalingsgiganter forlader Facebooks digitale valutaprojekt

Fem virksomheder følger trop, efter PayPal for nyligt forlod Libra Association, gruppen bag Facebooks digitale valutaprojekt. Giganter som Mastercard, Visa og eBay er blandt de selskaber, der trækker sig fra projektet.

De internationale betalingsgiganter Mastercard, Visa, eBay, Stripe samt Mercado Pago forlader nu også gruppen bag Facebooks digitale valutaprojekt, Libra.

Det skriver Reuters.

De fem virksomheder følger PayPal, der for nyligt trak sig fra projektet.

Dermed har gruppen bag projektet, Libra Association, ikke længere nogen store internationale betalingspartnere som del af gruppen.

Læs også: Visa og Mastercard overvejer at trække sig fra Facebooks krypto-projekt

Store udfordringer

I forbindelse med at PayPal forlod gruppen oplyste Libra Association i en meddelelse, at organisationen er klar over, at den står foran en række udfordringer, hvis den vil nå sit mål om at forandre det finansielle system.

Det var oprindeligt planen, at Libra skulle lanceres i juni 2020, men ifølge Reuters overvejer Facebook at udskyde lanceringen.

Det kan du læse mere om her: Paypal trækker sig som den første fra Facebooks kryptomønt Libra
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere