Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Betalingsgiganter forlader Facebooks digitale valutaprojekt

Fem virksomheder følger trop, efter PayPal for nyligt forlod Libra Association, gruppen bag Facebooks digitale valutaprojekt. Giganter som Mastercard, Visa og eBay er blandt de selskaber, der trækker sig fra projektet.

De internationale betalingsgiganter Mastercard, Visa, eBay, Stripe samt Mercado Pago forlader nu også gruppen bag Facebooks digitale valutaprojekt, Libra.

Det skriver Reuters.

De fem virksomheder følger PayPal, der for nyligt trak sig fra projektet.

Dermed har gruppen bag projektet, Libra Association, ikke længere nogen store internationale betalingspartnere som del af gruppen.

Læs også: Visa og Mastercard overvejer at trække sig fra Facebooks krypto-projekt

Store udfordringer

I forbindelse med at PayPal forlod gruppen oplyste Libra Association i en meddelelse, at organisationen er klar over, at den står foran en række udfordringer, hvis den vil nå sit mål om at forandre det finansielle system.

Det var oprindeligt planen, at Libra skulle lanceres i juni 2020, men ifølge Reuters overvejer Facebook at udskyde lanceringen.

Det kan du læse mere om her: Paypal trækker sig som den første fra Facebooks kryptomønt Libra
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere