Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Nordea indfører ny opbygning af digitaliserings-indsats efter digitaliseringschefens exit

Nordea vil ikke erstatte Head of Group Digital, Ewan MacLoed, der forlader selskabet til nytår. Istedet venter nyt fokus.

Nordea har ikke umiddelbart planer om at ansætte en afløser for selskabets CDO og Head og Group Digital, Ewan MacLeod, meddeler banken ifølge FinansWatch.

Det sker, efter, Ewan MacLeod netop har meddelt, at han fratræder til nytår.

Det kan du læse mere om her: Nordeas øverste digitaliseringschef færdig - CDO og Head of Group Digital stopper midt i stor omstilling.

Nordeas pressetjeneste meddeler ifølge mediet, at Ewan MacLeods opgaver nu skal varetages af flere forskellige personer i banken.

Digitaliseringsindsatsen skal koordineres af Nordeas såkaldte Digital Forum, der har Nordeas øverste direktør for ‘Asset & Wealth Management,’ Snorre Storset, i spidsen.

“Da Nordea er gået ind i en ny fase, og rollen som Chief Digital Officer er blevet en mere eksekverende rolle, er det et naturligt tidspunkt for Ewan at søge nye udfordringer,” lyder det fra Nordeas pressetjeneste.

Læs også:

Nordeas øverste digitaliseringschef færdig - CDO og Head of Group Digital stopper midt i stor omstilling.

Nordea nedskriver it-systemer for milliarder: Kaster selskabet ud i stort underskud.
IT-JOB

BAADER Logistix A/S

Erfaren .NET-softwareudvikler

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior SAP Integration Consultant – Digital (d/f/m)

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Abinitio Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere