Artikel top billede

Mozilla tredobler dusøren for at finde sikkerhedshuller i Firefox

Brugere kan nu score omkring 100.000 kroner ved at afsløre sikkerhedshuller i Mozillas Firefox-browser.

I forsøget på at komme sikkerhedshuller og svagheder i Firefox-browseren til livs tredobler selskabet bag Firefox, Mozilla, nu dusøren for at rapportere fejl.

Mozilla fejrer Firefox 15 års jubilæum ved at tredoble dusøren til 15.000 dollar svarende til lidt over 100.000 kroner.

Det skriver The Register.

Der er tale om Mozillas Bug Bounty-program, hvor det står alle brugere frit for at rapportere bugs i Firefox til Mozilla.

Selvom der er gode penge at tjene på at hjælpe Mozilla, er der stadig et stykke op til luftlaget for dusører hos Microsoft.

Microsofts udlodder nemlig en dusør på op til 40.000 dollar - svarende til omkring 270.000 kroner - for at afsløre svagheder i it-gigantens cloud-tjeneste, Microsoft Azure.

Det kan du læse mere om her: Microsoft fordobler dusør til hackere: Tilbyder over 250.000 for at afsløre Azure-sårbarheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere