Artikel top billede

Mozilla tredobler dusøren for at finde sikkerhedshuller i Firefox

Brugere kan nu score omkring 100.000 kroner ved at afsløre sikkerhedshuller i Mozillas Firefox-browser.

I forsøget på at komme sikkerhedshuller og svagheder i Firefox-browseren til livs tredobler selskabet bag Firefox, Mozilla, nu dusøren for at rapportere fejl.

Mozilla fejrer Firefox 15 års jubilæum ved at tredoble dusøren til 15.000 dollar svarende til lidt over 100.000 kroner.

Det skriver The Register.

Der er tale om Mozillas Bug Bounty-program, hvor det står alle brugere frit for at rapportere bugs i Firefox til Mozilla.

Selvom der er gode penge at tjene på at hjælpe Mozilla, er der stadig et stykke op til luftlaget for dusører hos Microsoft.

Microsofts udlodder nemlig en dusør på op til 40.000 dollar - svarende til omkring 270.000 kroner - for at afsløre svagheder i it-gigantens cloud-tjeneste, Microsoft Azure.

Det kan du læse mere om her: Microsoft fordobler dusør til hackere: Tilbyder over 250.000 for at afsløre Azure-sårbarheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere