Artikel top billede

Konsulenthuset Accenture har haft super vækst i fire år: "Vi var ret godt klædt på til, at ketchuppen kom ud af flasken på den digitale omstillingsbølge"

Årets it-komet 2019: En vild vækstrejse har placeret Accenture øverst blandt Danmarks it-konsulenthuse. For at rekruttere nok kompetente it-medarbejdere har selskabet droppet et krav om, at nye medarbejdere skal lære dansk. "Vi kan tiltrække de kompetencer, vi har brug for på det digitale område, og det havde vi nok ikke kunnet, hvis vi ikke havde kunnet tage vores egen medicin," lyder det. I dag har selskabet ansatte fra 41 lande i Danmark.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i Accentures vækstrejse i Danmark
  • Se hvordan Accenture har ændret bonusordninger for de danske medarbejdere
  • Bliv klogere på hvordan Accenture er lykkedes med at rekruttere kompetent arbejdskraft og nu har 41 nationaliteter på den danske lønningsliste
  • Indsigt i forventningerne til fremtiden
1.414
7:15 min
På fire år har den internationale konsulentgigant Accentures danske afdeling mere end firdoblet resultatet af den primære drift fra 49,1 millioner kroner til 208,6 millioner kroner.

Og forretningen er både blevet større og mere profitabel i samme periode.

Omsætningen er steget fra omkring 1,6 milliarder kroner til små 2 milliarder kroner, og bundlinjen er vokset fra 29,1 millioner kroner til 157,1 millioner kroner.

De tal er årsagen til, at Accenture er øverst på skamlen blandt landets konsulenthuse i Computerworlds store it-komet 2019-undersøgelse.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kæmpe kapitalindsprøjtning til danske Templafy med Christian Lund i spidsen: Lander 375 millioner kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Capgemini varsler kæmpe offensiv på det danske SAP-marked: Vil ansætte op til 40 nye konsulenter i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Windows 11 lækket: Her er Microsofts kommende styresystem - se det her


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.