Artikel top billede

Xerox vil gå uden om HP Incs ledelse: Vil nu henvende sig direkte til HP’s aktionærer

Efter afvisning fra HP’s ledelse vil Xerox nu præsenteresit opkøbstilbud på selskabet direkte for HP’s aktionærer.

Xerox gør klar til at gå direkte til HP Incs aktionærer med sit opkøbstilbud på det flere gange større selskab, efter at HP’s ledelse fornylig sagde nej tak til tilbuddet.

Xerox byder 33 milliarder dollar for HP Inc, der er blandt verdens største pc-producenter og storleverandør af printer-løsninger.

Det kan du læse mere om her: Xerox indleder opkøbsforsøg på HP Inc: Tilbyder knap 210 milliarder kroner for selskabet - HP i tænkeboks

Xerox’ topchef, John Visentin, meddeler, at Xerox er klar til at gå uden om HP’s ledelse og bestyrelse og istedet indlede opkøb af aktier direkte fra aktionærerne.

“Vi planlægger at samarbejde direkte med HP’s aktionærer for at sikre os deres støtte i at presse HP-bestyrelsen til at gøre det rigtige og sigte efter denne gode mulighed,” lyder det fra John Visentin.

HP Inc gav fornylig udtryk for tvivl om Xerox’ fremtid.

Det kan du læse mere om her: HP Inc sår tvivl om Xerox' levedygtighed efter opkøbsforsøg: Er bekymret

Xerox-topchefen afviser alle kritikpunkterne, som de to HP-folk er kommet med.

Læs også:

Xerox truer med fjendtlig overtagelse af HP Inc: Vil opkøbe aktier direkte fra aktionærerne, hvis ikke HP siger ja til at lade sig sælge

HP siger nej til opkøbstilbud fra Xerox: Men er åben for fusion og vil forhandle

Xerox indleder opkøbsforsøg på HP Inc: Tilbyder knap 210 milliarder kroner for selskabet - HP i tænkeboks
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere