Artikel top billede

Xerox vil gå uden om HP Incs ledelse: Vil nu henvende sig direkte til HP’s aktionærer

Efter afvisning fra HP’s ledelse vil Xerox nu præsenteresit opkøbstilbud på selskabet direkte for HP’s aktionærer.

Xerox gør klar til at gå direkte til HP Incs aktionærer med sit opkøbstilbud på det flere gange større selskab, efter at HP’s ledelse fornylig sagde nej tak til tilbuddet.

Xerox byder 33 milliarder dollar for HP Inc, der er blandt verdens største pc-producenter og storleverandør af printer-løsninger.

Det kan du læse mere om her: Xerox indleder opkøbsforsøg på HP Inc: Tilbyder knap 210 milliarder kroner for selskabet - HP i tænkeboks

Xerox’ topchef, John Visentin, meddeler, at Xerox er klar til at gå uden om HP’s ledelse og bestyrelse og istedet indlede opkøb af aktier direkte fra aktionærerne.

“Vi planlægger at samarbejde direkte med HP’s aktionærer for at sikre os deres støtte i at presse HP-bestyrelsen til at gøre det rigtige og sigte efter denne gode mulighed,” lyder det fra John Visentin.

HP Inc gav fornylig udtryk for tvivl om Xerox’ fremtid.

Det kan du læse mere om her: HP Inc sår tvivl om Xerox' levedygtighed efter opkøbsforsøg: Er bekymret

Xerox-topchefen afviser alle kritikpunkterne, som de to HP-folk er kommet med.

Læs også:

Xerox truer med fjendtlig overtagelse af HP Inc: Vil opkøbe aktier direkte fra aktionærerne, hvis ikke HP siger ja til at lade sig sælge

HP siger nej til opkøbstilbud fra Xerox: Men er åben for fusion og vil forhandle

Xerox indleder opkøbsforsøg på HP Inc: Tilbyder knap 210 milliarder kroner for selskabet - HP i tænkeboks
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere