Artikel top billede

Xerox vil gå uden om HP Incs ledelse: Vil nu henvende sig direkte til HP’s aktionærer

Efter afvisning fra HP’s ledelse vil Xerox nu præsenteresit opkøbstilbud på selskabet direkte for HP’s aktionærer.

Xerox gør klar til at gå direkte til HP Incs aktionærer med sit opkøbstilbud på det flere gange større selskab, efter at HP’s ledelse fornylig sagde nej tak til tilbuddet.

Xerox byder 33 milliarder dollar for HP Inc, der er blandt verdens største pc-producenter og storleverandør af printer-løsninger.

Det kan du læse mere om her: Xerox indleder opkøbsforsøg på HP Inc: Tilbyder knap 210 milliarder kroner for selskabet - HP i tænkeboks

Xerox’ topchef, John Visentin, meddeler, at Xerox er klar til at gå uden om HP’s ledelse og bestyrelse og istedet indlede opkøb af aktier direkte fra aktionærerne.

“Vi planlægger at samarbejde direkte med HP’s aktionærer for at sikre os deres støtte i at presse HP-bestyrelsen til at gøre det rigtige og sigte efter denne gode mulighed,” lyder det fra John Visentin.

HP Inc gav fornylig udtryk for tvivl om Xerox’ fremtid.

Det kan du læse mere om her: HP Inc sår tvivl om Xerox' levedygtighed efter opkøbsforsøg: Er bekymret

Xerox-topchefen afviser alle kritikpunkterne, som de to HP-folk er kommet med.

Læs også:

Xerox truer med fjendtlig overtagelse af HP Inc: Vil opkøbe aktier direkte fra aktionærerne, hvis ikke HP siger ja til at lade sig sælge

HP siger nej til opkøbstilbud fra Xerox: Men er åben for fusion og vil forhandle

Xerox indleder opkøbsforsøg på HP Inc: Tilbyder knap 210 milliarder kroner for selskabet - HP i tænkeboks




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere