Artikel top billede

Xerox vil gå uden om HP Incs ledelse: Vil nu henvende sig direkte til HP’s aktionærer

Efter afvisning fra HP’s ledelse vil Xerox nu præsenteresit opkøbstilbud på selskabet direkte for HP’s aktionærer.

Xerox gør klar til at gå direkte til HP Incs aktionærer med sit opkøbstilbud på det flere gange større selskab, efter at HP’s ledelse fornylig sagde nej tak til tilbuddet.

Xerox byder 33 milliarder dollar for HP Inc, der er blandt verdens største pc-producenter og storleverandør af printer-løsninger.

Det kan du læse mere om her: Xerox indleder opkøbsforsøg på HP Inc: Tilbyder knap 210 milliarder kroner for selskabet - HP i tænkeboks

Xerox’ topchef, John Visentin, meddeler, at Xerox er klar til at gå uden om HP’s ledelse og bestyrelse og istedet indlede opkøb af aktier direkte fra aktionærerne.

“Vi planlægger at samarbejde direkte med HP’s aktionærer for at sikre os deres støtte i at presse HP-bestyrelsen til at gøre det rigtige og sigte efter denne gode mulighed,” lyder det fra John Visentin.

HP Inc gav fornylig udtryk for tvivl om Xerox’ fremtid.

Det kan du læse mere om her: HP Inc sår tvivl om Xerox' levedygtighed efter opkøbsforsøg: Er bekymret

Xerox-topchefen afviser alle kritikpunkterne, som de to HP-folk er kommet med.

Læs også:

Xerox truer med fjendtlig overtagelse af HP Inc: Vil opkøbe aktier direkte fra aktionærerne, hvis ikke HP siger ja til at lade sig sælge

HP siger nej til opkøbstilbud fra Xerox: Men er åben for fusion og vil forhandle

Xerox indleder opkøbsforsøg på HP Inc: Tilbyder knap 210 milliarder kroner for selskabet - HP i tænkeboks
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere