Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

E-boks ramt af nedbrud: Kæmper med at få systemer op at køre igen

Den danske tjeneste E-boks har i øjeblikket it-driftsproblemer. Det betyder, at flere brugere har problemer med at logge ind.

Flere brugere kan i øjeblikket ikke logge på nogen af E-boks tjenester.

Det skriver selskabet selv på eboks.dk.

“Vi oplever i øjeblikket generel ustabilitet på alle e-Boks services. Vi arbejder på højtryk for at få løst problemet og beklager ulejligheden,” skriver selskabet på sin egen forside.

Det er fortsat usikkert, hvad der er årsag til nebruddet, men E-boks arbejder som sagt på, at få alle systemer til at fungere igen.

Læs også: e-Boks dropper endegyldigt Digital Post-klage

Ifølge Ekstra Bladet har E-boks haft problemer i mere end tre timer, hvor man første gang oplevede problemer med at logge ind.

“Der har været ustabilitet siden klokken 10, og vi arbejder på højtryk på at løse problemet,” siger Susanne Søndahl Wolff til avisen.

It-nedbruddet giver også problemer for borger.dk, hvor det heller ikke er muligt at logge på.

E-boks håndterer den digitale post fra det offentlige for mere end fem millioner danskere og omkring 600.000 danske virksomheder.

Læs også: e-Boks ramt af nedbrud igen: Gik også ned ved seneste lønningsdag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere