Artikel top billede

Museum: En jul for opfindsomme sjæle

Danmarks Tekniske Museum har hele december måned juletema, hvor hele familien vil få mulighed for at udfolde sig kreativt.

Danmarks Tekniske Museum har hele december måned juletema, hvor hele familien vil få mulighed for at udfolde sig kreativt.

Juleaktiviteterne kommer til at spille sammen med museets øvrige udstillinger og temaer, som kredser om den teknologiske udvikling, maskiner og videnskab. For eksempel kan man for tiden i udstillingen RUMMET TUR-RETUR komme helt tæt på den danske astronaut Andreas Mogensens rumkapsel.

Således kan man i hele december lave sin egen anderledes julepynt såsom astronaut-sprællemænd og planet-julekugler i rumværkstedet. Et kit til fremstillingen af planet-julekuglerne koster 20 kr. Mellem jul og nytår vil det også være muligt at lave nytårspusteraketter.

Børnene kan også deltage i museumsnissens julejagt rundt på hele museet og vinde en fin julegave. På museets Instagram-profil indgår gamle genstande, som ikke er udstillet, i jagten.

Lørdag 7. december er der i museets café lagt op til ekstra julehygge. Her kan man kan købe æbleskiver og få et glas gratis gløgg.

Danmarks Tekniske Museum ligger i Helsingør og har åbent tirsdag-søndag fra kl. 10-16 samt mandage i juleferien (23. og 30. december). Museet holder lukket 24., 25. og 31. december samt 1. januar.

Juleaktivitetsværkstedet har åbent alle weekender samt feriedagene omkring jul fra kl. 11-15. Der er gratis adgang til værkstedet, når entréen til museet er betalt.

Juletræet på Danmarks Tekniske Museum.jpg




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere






Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Kommune optimerede adgangen til digitale tjenester, styrkede sikkerheden – og mindskede omkostningerne
Med en samlet netværks- og sikkerhedsløsning giver Viborg Kommune medarbejderne lettere, hurtigere og sikrere adgang til digitale tjenester.