Artikel top billede

Museum: En jul for opfindsomme sjæle

Danmarks Tekniske Museum har hele december måned juletema, hvor hele familien vil få mulighed for at udfolde sig kreativt.

Danmarks Tekniske Museum har hele december måned juletema, hvor hele familien vil få mulighed for at udfolde sig kreativt.

Juleaktiviteterne kommer til at spille sammen med museets øvrige udstillinger og temaer, som kredser om den teknologiske udvikling, maskiner og videnskab. For eksempel kan man for tiden i udstillingen RUMMET TUR-RETUR komme helt tæt på den danske astronaut Andreas Mogensens rumkapsel.

Således kan man i hele december lave sin egen anderledes julepynt såsom astronaut-sprællemænd og planet-julekugler i rumværkstedet. Et kit til fremstillingen af planet-julekuglerne koster 20 kr. Mellem jul og nytår vil det også være muligt at lave nytårspusteraketter.

Børnene kan også deltage i museumsnissens julejagt rundt på hele museet og vinde en fin julegave. På museets Instagram-profil indgår gamle genstande, som ikke er udstillet, i jagten.

Lørdag 7. december er der i museets café lagt op til ekstra julehygge. Her kan man kan købe æbleskiver og få et glas gratis gløgg.

Danmarks Tekniske Museum ligger i Helsingør og har åbent tirsdag-søndag fra kl. 10-16 samt mandage i juleferien (23. og 30. december). Museet holder lukket 24., 25. og 31. december samt 1. januar.

Juleaktivitetsværkstedet har åbent alle weekender samt feriedagene omkring jul fra kl. 11-15. Der er gratis adgang til værkstedet, når entréen til museet er betalt.

Juletræet på Danmarks Tekniske Museum.jpg
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere