Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Nyt lavpris teleselskab ude med slagtilbud til SMV’er: Billigst med fri data på TDC’s net

Teleselskabet Bizzy slår på at være billigst og mest enkelt for små erhvervsdrivende.

Den danske telebranche er blevet et mobilselskab rigere med teleselskabet Bizzy, som denne uge debuterer med erhvervsløsninger skræddersyet til mindre virksomheder.

Selskabet oplyser, at sigtet er at levere en billig og enkel løsning, hvor hele virksomhedens telefoni kan administreres med en app.

Herfra kan man blandt andet styre hovednummer, omstilling, velkomstbesked, telefonkøer og åbningstider.

Særligt mindre virksomheder vil få fordel af løsningen, spår Bizzy. Eksempelvis vil selvstændige håndværkere få gavn af bedre muligheder for at modtage kundeopkald.

”Ofte ser vi, at nystartede virksomheder får startet lidt skævt op og benytter mesters mobilnummer som hovednummer med et helt almindeligt privat abonnement. Som virksomheden vokser, besværliggør det en god og professionel kundehåndtering og resulterer ofte i ubesvarede opkald, og at potentielle kunder ringer forgæves,” skriver virksomheden i en pressemeddelelse som tilføjer: “Den, der tager telefonen, er den, der får opgaven”.

Bag det nye teleselskab er en iværksætter-duo fra Aalborg med rødder i telebranchen: Rikke Lund-Dahl-Jensen og Jakob Thomsen.

Se også: Teleselskabet 3 henter 18.000 nye kunder: Er nu tæt på at overhale Telia

Prisen er en faktor

Med Bizzy håber teleselskabet på at placere sig i feltet mellem de billige privatabonnementer og avancerede, men dyre, erhvervsløsninger.

Her sigter teleselskabet på at levere en solid mobilforbindelse via TDC’s netværk sammen med en fri data- og taletidspakke.

”Med hovednummer, velkomst og kø kan telefonen blive besvaret, også når mester er optaget i telefonen eller på ferie, og vagtordningen fungerer, uden at medarbejderne fysisk skal udveksle en vagttelefon. Man kan holde telefonfri en gang imellem i sikker forvisning om, at kollegerne tager sig af opkaldene,” lyder det fra Bizzy.

Et firmaabonnement fra Bizzy løber op i 399 kroner per måned for en basispakke inklusive hovednummer og omstilling.

Dertil løber det op i yderlige 89 kroner per måned per medarbejderforbindelse inklusive fri tale, data og sms. Det er, i følge Bizzy, landets billigste fri tale/data pakke på TDC's net.

Læs også: Er denne billige smartphone reelt set den eneste, man behøver?