Artikel top billede

Kurator vil have politi til at efterforske Jesper Øhlenschlæger for misbrug af Blockchain Nordic-penge

Kurator i konkursboet efter Blockchain Nordic mener, at stifter Jesper Øhlenschlæger har misbrugt selskabets midler til private formål.

Erhvervsmanden Jesper Øhlsenschlæger har angiveligt spenderes tusindvis af det nu krakkede Blockchain Nordics kroner på private formål.

Det mener kurator i konkursboet, advokat Jørgen Hauschildt, som nu ifølge Børsen vil have politiet til at gå ind i sagen.

Ifølge avisen drejer sig eksempelvis om indkøb af vin, restaurantbesøg, besøg på cocktailbarer samt afholdelse af ‘private reparationsudgifter på Jesper Øhlenschlægers hustrus ejendom, der ligger ved Himmerland Golf & Spa Resort,’ som det hedder.

Jesper Øhlenschlæger afviser overfor avisen beskyldningerne, som han betegner som ‘noget vrøvl.’

Han trak sig i sommer ud af Blockchain Nordic på grund af det, som han kaldte en shitstorm.

Det skete samtidig med, at Blockchain Nordic lukkede kontoren i Danmark og fyrede alle medarbejderne.

"Jeg er stolt over de resultater, vi har opnået de næsten seneste to år, men den seneste "shitstorm" i Danmark har påvirket mig personligt i et omfang, der bevirker, at jeg ikke ønsker at drive virksomhed, men koncentrere mig udelukkende om min foredrags- og konsulentvirksomhed. Og finde mere tid til min passion for polosporten," skrev Jesper Øhlenschlæger dengang i et brev til sine kunder.

Læs også: Dansker går konkurs med blockchain-selskab: Alle aktiver er blevet solgt fra.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere