Kurator vil have politi til at efterforske Jesper Øhlenschlæger for misbrug af Blockchain Nordic-penge

Kurator i konkursboet efter Blockchain Nordic mener, at stifter Jesper Øhlenschlæger har misbrugt selskabets midler til private formål.

Erhvervsmanden Jesper Øhlsenschlæger har angiveligt spenderes tusindvis af det nu krakkede Blockchain Nordics kroner på private formål.

Det mener kurator i konkursboet, advokat Jørgen Hauschildt, som nu ifølge Børsen vil have politiet til at gå ind i sagen.

Ifølge avisen drejer sig eksempelvis om indkøb af vin, restaurantbesøg, besøg på cocktailbarer samt afholdelse af ‘private reparationsudgifter på Jesper Øhlenschlægers hustrus ejendom, der ligger ved Himmerland Golf & Spa Resort,’ som det hedder.

Jesper Øhlenschlæger afviser overfor avisen beskyldningerne, som han betegner som ‘noget vrøvl.’

Han trak sig i sommer ud af Blockchain Nordic på grund af det, som han kaldte en shitstorm.

Det skete samtidig med, at Blockchain Nordic lukkede kontoren i Danmark og fyrede alle medarbejderne.

"Jeg er stolt over de resultater, vi har opnået de næsten seneste to år, men den seneste "shitstorm" i Danmark har påvirket mig personligt i et omfang, der bevirker, at jeg ikke ønsker at drive virksomhed, men koncentrere mig udelukkende om min foredrags- og konsulentvirksomhed. Og finde mere tid til min passion for polosporten," skrev Jesper Øhlenschlæger dengang i et brev til sine kunder.

Læs også: Dansker går konkurs med blockchain-selskab: Alle aktiver er blevet solgt fra.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.