Artikel top billede

Kurator vil have politi til at efterforske Jesper Øhlenschlæger for misbrug af Blockchain Nordic-penge

Kurator i konkursboet efter Blockchain Nordic mener, at stifter Jesper Øhlenschlæger har misbrugt selskabets midler til private formål.

Erhvervsmanden Jesper Øhlsenschlæger har angiveligt spenderes tusindvis af det nu krakkede Blockchain Nordics kroner på private formål.

Det mener kurator i konkursboet, advokat Jørgen Hauschildt, som nu ifølge Børsen vil have politiet til at gå ind i sagen.

Ifølge avisen drejer sig eksempelvis om indkøb af vin, restaurantbesøg, besøg på cocktailbarer samt afholdelse af ‘private reparationsudgifter på Jesper Øhlenschlægers hustrus ejendom, der ligger ved Himmerland Golf & Spa Resort,’ som det hedder.

Jesper Øhlenschlæger afviser overfor avisen beskyldningerne, som han betegner som ‘noget vrøvl.’

Han trak sig i sommer ud af Blockchain Nordic på grund af det, som han kaldte en shitstorm.

Det skete samtidig med, at Blockchain Nordic lukkede kontoren i Danmark og fyrede alle medarbejderne.

"Jeg er stolt over de resultater, vi har opnået de næsten seneste to år, men den seneste "shitstorm" i Danmark har påvirket mig personligt i et omfang, der bevirker, at jeg ikke ønsker at drive virksomhed, men koncentrere mig udelukkende om min foredrags- og konsulentvirksomhed. Og finde mere tid til min passion for polosporten," skrev Jesper Øhlenschlæger dengang i et brev til sine kunder.

Læs også: Dansker går konkurs med blockchain-selskab: Alle aktiver er blevet solgt fra.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende ny version hvert andet år
Microsoft skrotter sin hidtidige hastige udrulningsplan for Windows Server. Fra og med lanceringen af Windows Server 2022 vil Microsoft udsende nye releases hvert andet eller tredje år.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.