Artikel top billede

Her er planen for den næste store udrulning af Aula

Nu er Kombit klar for tidsplanen for den næste store udrulning af Aula i landets kommuner.

Kommunernes it-fællesskab, Kombit, er nu klar med planen for den næste store udrulning af Aula. Det meddeler Kombit.

Ifølge planen skal Aula således tages i brug af forældre og medarbejdere i landets daginstitutioner i løbet af 2020.

I første omgang vil daginstitutionerne i de fire pilotkommuner Gladsaxe, Næstved, Esbjerg og Silkeborg, tager Aula fra maj 2020.

På den anden side af sommerferien vil uddannelsen af superbrugere i de øvrige kommuner gå i gang, og herefter skal daginstitutionerne i landets øvrige kommuner tage Aula i brug i oktober 2020.

Den eneste kommune i landet, der ikke kommer til at bruge Aula, på daginstitutions-området er Københavns Kommune

Skal leve op til disse krav

Kombit meddeler, at hvis tidsplanen skal holde, så skal kommunerne foretage en række systemmæssige tilpasninger. Det betyder blandt andet, at institutionerne skal sikre, at alle brugerne får Uni-login.

Ifølge Kombit skal kommunerne leve op til følgende krav:

- Kommunerne skal sikre, at organisationen på dagtilbud er på plads op mod dagtilbudsregisteret, herunder også håndtering af dagplejere.

- Kommunerne skal sikre, at data i dagtilbudsregisteret er retvisende, så kommunen kan hente institutionsnumre inden opsætning af Aula.

- Kommunerne skal have tilpasset og implementeret pladsanvisningssystemerne inden opsætning af Aula, så brugerne kan få et UniLogin.

Læs også: Nu kommer den første store opdatering af Aula: Se her hvad den kommer til at indeholde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere