MobilePay opnår milepæl: Danskerne har overført mere end 100 milliarder kroner i 2019

Danskerne har i løbet af 2019 overført mere end 100 milliarder kroner over MobilePay, hvilket er rekordhøjt, oplyser selskabet.

Når kalenderen for første gang viser 2020, kan MobilePay kigge tilbage på et år, hvor danskerne overførte 102 milliarder kroner.

Det er første gang, at det danske selskab opnår en trecifret milliardomsætning i appen.

Det skriver MobilePay i en pressemeddelelse.

Ved selskabets begyndelse var MobilePay udelukkende en app til private overførsler, der blev udarbejdet af Danske Bank.

Selskabet står et helt andet sted i dag, hvor 39 procent af betalingerne sker som transaktioner til butikker og webshops.

Dette område er især med til at drive væksten, skriver selskabet. De betalte transaktioner steg med 60 procent gennem 2019.

Læs også: Nu begynder danskerne at betale med mobilen i butikkerne: Både Apple Pay og MobilePay vokser i Danmark

I dag er der omkring 140.000 butikker og webshops, der tilbyder MobilePay som betalingsløsning. Det er 20.000 flere butikker end året forinden.

"MobilePay er i dag et betalingsmiddel, som danskerne benytter i alle betalingssituationer. Løsningen er blevet en central del af Danmarks betalings-infrastruktur. Det forpligter. Vi er optaget af at fastholde brugervenlige løsninger, som samtidig er meget konkurrencedygtige på
pris for de erhvervsdrivende," skriver Torben Gamst, direktør for MobilePay Danmark, i meddelelsen.

Black Friday skabte rekord
Ved udgangen af december i år vil danskerne have foretaget mere end 330 millioner betalinger gennem MobilePay, skriver selskabet.

Det er en vækst på 50 millioner transaktioner sammenlignet med 2018.

De samlede overførsler udgør 102 milliarder kroner til sammen, hvilket er 18 milliarder kroner mere i året forinden.

Black Friday i november skabte en ny månedsrekord, hvor antallet af betalinger oversteg 31 millioner.

Det kan du læse mere om her: MobilePay stod for næsten halvdelen af netbetalingerne på black friday: Så vildt gik det for sigPremium
Test: Apple lider vist af idétørke - men slipper alligevel rimelig godt afsted med det nye Watch Series 6
Computerworld tester: Der er ikke meget nyt at spore i Apples nye Watch, alligevel er det svært at anbefale andet en et Apple Watch.
Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Den store test: Configurable Business Documents vs. SSRS og Lasernet
3 Output Management løsninger i direkte sammenligning. Vi har sat markedets 3 mest populære dokumenthåndteringsværktøjer under lup og vurderet bl.a. anvendelsesområder, muligheder og begrænsninger for hver løsning. Whitepaperet giver dig et overblik over forskellige muligheder indenfor implementering, design, udvikling og vedligeholdelse af eksterne ERP business documenter i Microsoft Dynamics 365 til Finance & Operations.