Artikel top billede

T-Mobile og Søren Abildgaard modtager bøde på 29 millioner

Det hollandske selskab T-Mobile, hvor danske Søren Abildgaard er direktør, har modtaget en bøde på 29,1 millioner kroner for ikke at oplyse kunderne korrekt om priser for mobilabonnementer.

Deutsche Telekoms mobilselskab i Holland, T-Mobile, har sammen med tre andre store hollandske mobilselskaber modtaget bøder for ikke at have oplyst korrekt om den samlede pris for at købe mobilabonnementer.

Bøden til T-Mobile, der er det største teleselskab i Holland, lyder på 29,1 millioner kroner.

Det skriver Berlingske.

Det er den tidligere direktør hos Telia i Danmark Søren Abildgaard, der i dag er administrerende direktør hos hollandske T-Mobile.

De tre hollandske teleselskaber er af den hollandske konkurrence- og forbrugermyndighed blevet pålagt at betale knap 100 millioner kroner.

Bøden til T-Mobile er den største. Blandt andet har T-Mobile reklameret med en ubegrænset datapakke, der dog ikke gjaldt, når man rejse rundt i resten af Europa. Herudover modtog KPN, Vodafone og Tele2 også bøder, der enten lød på 900.000 euro eller en procent af virksomhedens årsomsætning.

Læs også: Tidligere dansk Telia-direktør får international toppost: Bliver CEO i teleselskab med 3,7 millioner kunder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere