Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

T-Mobile og Søren Abildgaard modtager bøde på 29 millioner

Det hollandske selskab T-Mobile, hvor danske Søren Abildgaard er direktør, har modtaget en bøde på 29,1 millioner kroner for ikke at oplyse kunderne korrekt om priser for mobilabonnementer.

Deutsche Telekoms mobilselskab i Holland, T-Mobile, har sammen med tre andre store hollandske mobilselskaber modtaget bøder for ikke at have oplyst korrekt om den samlede pris for at købe mobilabonnementer.

Bøden til T-Mobile, der er det største teleselskab i Holland, lyder på 29,1 millioner kroner.

Det skriver Berlingske.

Det er den tidligere direktør hos Telia i Danmark Søren Abildgaard, der i dag er administrerende direktør hos hollandske T-Mobile.

De tre hollandske teleselskaber er af den hollandske konkurrence- og forbrugermyndighed blevet pålagt at betale knap 100 millioner kroner.

Bøden til T-Mobile er den største. Blandt andet har T-Mobile reklameret med en ubegrænset datapakke, der dog ikke gjaldt, når man rejse rundt i resten af Europa. Herudover modtog KPN, Vodafone og Tele2 også bøder, der enten lød på 900.000 euro eller en procent af virksomhedens årsomsætning.

Læs også: Tidligere dansk Telia-direktør får international toppost: Bliver CEO i teleselskab med 3,7 millioner kunder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.