Artikel top billede

Professor langer ud efter Peter Warnøes udnævnelse af ny bestyrelse

Ledelse-professor leverer ‘kras kritik’ af Peter Warnøes handlinger, som han mener er i strid med tommelfingerreglerne for god selskabsledelse.

Ledelse-professor Anders Drejer fra Aalborg Universiter kommer med ‘kras kritik’ af Peter Warnøe og investeringsfonden Nordic Eye Management, efter Peter Warnøe har sammensat en ny bestyrelse, da den gamle bestyrelse trak sig i december.

I Børsen siger Anders Drejer, at udnævnelsen af den nye bestyrelse placerer Peter Warnøe i en dobbeltrolle.

Han vendte i december tilbage til fonden efter han havde været væk i tre måneder på orlov på grund af opstået ballade om en række lån, som han havde ydet sig selv via fonden.

Han har ifølge Børsen sammen med CEO Michael Tandrup stemmemajoriteten i Nordic Eye Management.

“Du sidder og kontrollerer dig selv. Det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt. I det her tilfælde kunne man lige så godt lade være med at have en bestyrelse. En bestyrelse skal jo være et uafhængigt organ, som repræsenterer ejerne, og det gør de tydeligvis ikke her. De repræsenterer Warnøe,” siger Anders Drejer til avisen.

Den nye bestyrelse består af Peter Warnøe, Michael Tandrup samt Niklas Holck med sidstnævnte som formand.

Læs også:

Erhvervsstyrelsen melder Peter Warnøe til politiet for ulovlige metoder

Magtkamp i dansk kapitalfond – it-profiler siger farvel

Peter Warnøes problemer med bilag rammer Nordic Eye-aftale på 750 millioner kroner

Peter Warnøes nevø beskylder ham for omfattende bilagsfusk og misbrug

Profiler forlader Peter Warnøes venturefond efter intern uro
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere