Artikel top billede

Takeaway.com tager vigtigt skridt mod overtagelse af Just Eat: Aktionærer giver grønt lys til milliardkøb

Hollandske Takeaway.com har netop fået grønt lys fra selskabets aktionærer til at overtage og fusionere med den danskstiftede konkurrent, Just Eat.

Aktionærerne i hollandske Takeaway.com har netop godkendt selskabets planer om en overtagelse af Just Eat.

Det skete torsdag på en ekstraordinær generalformsamling i Amsterdam.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Tilbage i sommer 2019 aflagde det hollandske selskab sit første bud på det danskstiftede Just Eat.

Efterfølgende meldte den hollandske investeringsfond Prosus sig også ind i kampen, og siden har selskaberne skiftevis hævet deres tilbud.

Det kan du læse mere om her: Budkrigen om Just Eat fortsætter: Hollandsk investeringsfond hæver købstilbud med over to milliarder

På nuværende tidspunkt står Takeaway.com med det højeste bud. Det lyder på 0,12111 Takeaway.com-aktier per aktie i Jut Eat. Det svarer til 879 pence per aktie.

Ifølge Reuters svarer det til en værdisættelse af Just Eat på 7,7 milliarder dollar - eller hvad der svarer til 52 milliarder kroner.

Det seneste tilbud fra Prosus lyder på 800 pence per Just Eat-aktie.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere