Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Henrik Wann Jensen, medstifter af Luxion.

To jyske brødre bag succesfuldt 3D-program lander rekordstort overskud

Aarhusianske Luxion, som brødrene Wann Jensen står bag, har skabt en guldrandet forretning på at sælge 3D-software. Selskabets seneste regnskab viser et rekordstort overskud efter skat på 43 millioner kroner.

Aarhusianske Luxion har stor succes med egenudviklet 3D-software, som hyppigt benyttes af tech-giganter som Facebook, Google og Microsoft.

Sucessen resulterede i en bruttofortjeneste på 73 millioner kroner og et overskud efter skat på 43 millioner i selskabets seneste regnskab for 2018/19.

Det er selskabets hidtil bedste økonomiske resultater, skriver Børsen.

Bag Luxion står de to brødre, Claus og Henrik Wann Jensen, som stiftede selskabet tilbage i 2003.

Læs også: Her er en ægte digital helt: Henrik fra Harlev

3D-programmet, de har udviklet, hedder Keyshot, og det benyttes til at designe realistiske 3D-modeller af forskellige produkter.

"Der findes ikke det hjem i Danmark, der ikke har en ting, som har været igennem Keyshot. Hvis man har en telefon, så har den højst sandsynligt været igennem Keyshot," fortæller Claus Wann Jensen, administrerende direktør i Luxion, til Børsen.

Selskabet udgøres i dag af 48 ansatte og hører hjemme i Aarhus.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere