Artikel top billede

Henrik Wann Jensen, medstifter af Luxion.

To jyske brødre bag succesfuldt 3D-program lander rekordstort overskud

Aarhusianske Luxion, som brødrene Wann Jensen står bag, har skabt en guldrandet forretning på at sælge 3D-software. Selskabets seneste regnskab viser et rekordstort overskud efter skat på 43 millioner kroner.

Aarhusianske Luxion har stor succes med egenudviklet 3D-software, som hyppigt benyttes af tech-giganter som Facebook, Google og Microsoft.

Sucessen resulterede i en bruttofortjeneste på 73 millioner kroner og et overskud efter skat på 43 millioner i selskabets seneste regnskab for 2018/19.

Det er selskabets hidtil bedste økonomiske resultater, skriver Børsen.

Bag Luxion står de to brødre, Claus og Henrik Wann Jensen, som stiftede selskabet tilbage i 2003.

Læs også: Her er en ægte digital helt: Henrik fra Harlev

3D-programmet, de har udviklet, hedder Keyshot, og det benyttes til at designe realistiske 3D-modeller af forskellige produkter.

"Der findes ikke det hjem i Danmark, der ikke har en ting, som har været igennem Keyshot. Hvis man har en telefon, så har den højst sandsynligt været igennem Keyshot," fortæller Claus Wann Jensen, administrerende direktør i Luxion, til Børsen.

Selskabet udgøres i dag af 48 ansatte og hører hjemme i Aarhus.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere