Artikel top billede

(Foto: NNIT)

NNIT-aktien styrtdykker efter regnskabsbommert

Investorerne straffer NNIT for fejludsendte regnskabstal tirsdag morgen.

Ved en fejl udsendte NNIT selskabets foreløbige regnskabstal til omverdenen sent mandag eftermiddag.

Og investorerne straffer NNIT tirsdag morgen.

Umiddelbart efter markedet er åbnet, er NNIT-aktien faldet med helt ned til 15 procent og blev handlet til kurs 108 kroner, før den rettede sig en smule op til i skrivende stund kun at være faldet med 13 procent siden markedets åbning.

Læs også: Her er den benhårde lære af NNIT's krise: Derfor er det gået galt for selskabet

Det viser tallene

De fejludsendte regnskabstal viser, at omsætningen i fjerde kvartal af 2019 faldt med 2,7 procent i forhold til samme periode i 2018, hvilket blandt andet skyldes et fald i omsætningen på storkunden Novo Nordisk Group på 27 procent.

Driftsresultatet faldt samtidig med 13 procent i fjerde kvartal 2019 i forhold til samme periode i 2018, og overskuddet blev på 58 millioner kroner i forhold til 85 millioner kroner i i fjerde kvartal 2018.

I forhold til 2020 regner NNIT med et omsætningsfald på mellem fire og otte procent.

Det er forsat planen, at NNIT offentliggør hele årsregnskabet for 2019 29. januar.

Læs også: NNIT sender skuffende regnskabstal ud ved en fejl: Omsætningsfaldet fortsætter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere